Mijn product was niet op voorraad. Ik zou een bericht krijgen als het weer op voorraad zou zijn, wat normaal is, maar dan was de actie periode, met korting, voorbij. Maar na een mail wisseling zou ik de kortingscode, alsnog kunnen gebruiken.
Wat fijn dat we het zo samen hebben kunnen oplossen, bedankt voor je mooie review! :) Groetjes Tessa
Ben erg tevreden over de verschillende producten en de kwaliteit hiervan. Ook de levering en service is pretje
Bedankt voor je complimenten, veel plezier van je bestelling! :) Groetjes Tessa
Voor het eerst Bamboo Basics besteld en moet zeggen dat het me prima bevalt.
Wat fijn om te horen, Marcel. Bedankt! :) Groetjes Tessa
Vind het jammer dat er bij de rode hemden alleen maar 1soort en donker rode broekjes zijn.Waarom ook niet die mooie rode kleur broekjes. Voor de rest is de keuze dacht ik prima.
Bedankt voor je hoge cijfer! Heb je de Julia slips al gezien, deze zijn (ook in set verkrijgbaar) dezelde kleur rood als de Anna tops :) Groetjes Tessa
Het past heerlijk zacht als een tweede huid.
Dat is precies de bedoeling, Rob! Bedankt voor je mooie review :) Groetjes Tessa
Pasvorm prima, maar een inlegkruisje blijft niet plakken in het broekje. Daarom voor mij heel vervelend.
Hi Ineke, bedankt dat je de tijd neemt om een review te schrijven. Onze stof is inderaad erg zacht en hierdoor blijven inlegkruisjes moeilijk plakken. Dit wordt naarmate je ze vaker wast wel minder! =) Groetjes Esmee
Na een eerdere aankoop die niet zo goed beviel omdat de naden te kort aan de kant waren gestikt en 3 van de 4 onderbroeken kapot zijn, een nieuwe poging. Deze levering, ondermodel van de short, is beter. Het materiaal is heerlijk zacht en soepel en zit als gegoten.
Bedankt Annet! Ik wens je een fijne avond toe. Groetjes Esmee
Fijne spullen. Had eerst een T-shirt besteld maar nu ook de boxers en topjes. Erg comfortabel!
Bedankt voor je hoge beoordeling Margo! Ik wens je veel plezier met je bestelling <3 Groetjes Esmee
De stof is heel zacht en van goede kwaliteit. Ademende stof die prettig is bij warmer weer (jungle-proof). Echter komen de stiksels al los na 1 maand gebruik, wat voor deze prijs toch niet zou mogen. Ik kocht het taille model maar zou eerder voor het heup model gaan aangezien deze wel heel hoog is uitgesneden vooraan. Op de foto´s op de website was dit minder duidelijk.
Hi Elisa, bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik heb je een e-mail gestuurd omdat ik graag met je mee wil kijken naar een oplossing rondom de naden die na één maand al loslaten. Ik zie jouw reactie tegemoet! Groetjes Esmee
Snel geleverd en een fijn product. Voelt als een tweede huid....
Bedankt voor jouw hoge beoordeling Belinda, ik wens je een fijne dag toe! Groetjes Esmee
Het ondergoed van bamboe zit heerlijk. Ook de naden zijn zacht. Uitzondering is de boxer die ik gekocht heb. Deze heeft voelbare naden. Zal ik niet weer kopen.
Bedankt voor jouw feedback Marjolein! Groetjes Esmee
Fijn ondergoed. Vooral voor mijn gevoelige huid. Snelle en keurige levering.
Bedankt Jorien! Ik wens je een fijne dag toe. Groetjes Esmee
Hele goede kwaliteit en pasvorm, fijn materiaal
Bedankt Maartje! Ik wens je veel plezier met je bestelling. Groetjes Esmee
Snelle levering en ondergoed voelt inderdaad zijdezacht aan.
Bedankt! :-) Groetjes Esmee
Ik heb niet alle items gehouden. De sokken die ik wel heb gehouden zijn van prima kwaliteit.
Hi Jessica, ik heb je een e-mail gestuurd zodat ik samen met je mee kan kijken naar een oplossing. Ik zie jouw reactie tegemoet! =) Groetjes Esmee
Revisión original
Maar als je iets retour stuurt duurt het wel enorm lang voordat je hoort dat ze het pakket weer hebben ontvangen. Als je dan een mail ontvangt dat het pakket is ontvangen kan het nog eens tot 2 weken duren voor je het geld terug ontvangt. Ik heb bijv mijn pakket op 26 feb meteen retour gestuurd en heb tot op heden (11 maart) nog geen geld terug. Vind ik best lang. Verder zijn de sokken die ik wel heb gehouden van prima kwaliteit.
Taille veel te strak voor de grote maten
Hi Barbara, bedankt voor jouw eerlijke review. Ik wil je adviseren altijd goed te kijken naar onze maattabel, zo heb je altijd de juist maat! =) Groetjes Esmee
Kwaliteit is goed
Bedankt voor jouw review Marie-Louise! Groetjes Esmee
Heerlijk materiaal en draagt goed .
Bedankt Ria! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Heerlijk ondergoed zit lekker blijft mooi op kleur goede kwaliteit en super survice
Bedankt Eric! Ik wens je een fijne dag toe. Groetjes Esmee
Erg blij weer met de geleverde producten
Bedankt Angelique, ik wens je een fijne dag toe! Groetjes Esmee
BamBou basics bustehouders spannen beetje onder mijn borsten. De hoge roze broekjes draag ik nu dagelijks afgewisseld met de witte kortere… heb liever de hogere … zitten makkelijker voor mij. De witte t-shirts zitten heerlijk en zal er mettertijd nog enkele bijkopen. Hebt u de onderhemdjes zonder mouwen al terug in stock? Had die ook wel graag aangehad tegen de zomer. Bedankt voor het toezenden. Mvg Micheline Meirlaen
Hi Micheline, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten! Ik wil je adviseren indien een product out of stock is om je in te schrijven, je krijgt dan een seintje als het weer binnen is! =) Groetjes Esmee
Geweldig die slips en beha van jullie. Zit heerlijk zacht en onzichtbaar aanwezig. Super. Ik kom snel terug
Bedankt Margriet! Groetjes Esmee
Prima kwaliteit & heel snel geleverd!
Bedankt Hilde! Ik wens je een fijne dag toe. Groetjes Esmee
Prima hemden, echter het doosje had door de brievenbus bezorgd kunnen worden. Nu zat er een extra doos omheen en werd apart bezorgd.
Hi John, bedankt voor jouw feedback. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en ik ga hier dan ook inern achteraan! Mijn excuses voor het ongemak. Groetjes Esmee
Jammer dat de Slips James alleen in het zwart te verkrijgen zijn.
Bedankt voor je suggestie Ray, ik ga het doorgeven aan ons ontwikkelingsteam! Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD