positief

Maak met plezier gebruik van de aanbiedingen

Alles gaat goed

Ik gebruik verschillende dingen van Bamboo Basics. Het nadeel is, dat je maar op 40 graden mag wassen. Voor de rest ben ik heel tevreden.

Goede producten, snelle bezorging

Fijn zacht ondergoed

Goede pasvorm, draagcomfort is perfect.

Heerlijke pasvorm

Goede pasvorm en fijn materiaal.

Altijd hoed geweest

Goede ervaring opnieuw, ben erg benieuwd of de t shirts mooi blijven. Goede service door als nog de korting te restitueren! Ik kijk erg uit naar gekleurde t shirts korte mouw ……..

Comfortabel ondergoed

Makkelijk bestelproces, snelle levering en fijn draagbaar ondergoed

Licht teleurgesteld

De L- maat valt bij mij helaas te groot. Materiaal is heerlijk

Er ging wat mis met de bestelling, maar de afwikkeling was zeer strak en uitstekend, binnen no time nieuwe bestelling in huis. Hulde !

Mijn ervaring is prima, Goede kwaliteit van de producten. Goede service

Snel en goed

Bambobasics heeft snel en goed geleverd. Het bestelproces is eenvoudig

Zeer goed.

Het product is erg goed.

Tevreden

Kwalitatief goede producten: corrigerende shorts werken echt in de taille. Bovenkant neigt tot krullen, omvouwen. Had iets meer correctie op de buik verwacht. Maar misschien ligt dat aan de maat. Heerlijk zacht materiaal.

Levering vlot en artikel zoals omschreven.

Prima service en goede kwaliteit.

Helemaal top

fijne shirts

Alleen wel jammer dat één shirt verfrommeld in de doos zat.... Gedragen ??

Perfect geholpen

Maatadvies klopt niet

Eerlijk gezegd ben ik erg teleurgesteld. De bh die ik besteld hebt voelt heerlijk aan en zit comfortabel. Dat is dus top. Maar hij is te groot. Via de maattabel op de site kwam ik tot de conclusie dat ik maat L nodig heb. Dus deze besteld. Bij het passen lijkt de bh goed te zitten. Maar als snel blijkt dat hij te groot is. De schouderbandjes zakken af tijdens het dragen en de bh geeft nauwelijks steun. Hij had dus echt een maat kleiner moeten zijn. Hetzelfde geldt voor de slips die ik heb besteld: maat L op basis van de maten genoemd in de maattabel. Ook te groot. Ze hadden met gemak een maat kleiner gekund. Maar ja, je merkt het pas echt als je het een dag geprobeerd hebt, dus helaas geen mogelijkheid meer om te retournen. Het voelt nu dus echt als geldverspilling, erg jammer...

Goede pasvorm

Goede bestelsite. Duidelijk uitleg maat

Prima product

Draagt ptima. Geen transpiratie vlekken . Snel droog

Geweldige service

Normaal gesproken ben ik niet zo van de reviews, maar Bamboo Basic verdient het. Ik heb hier al meerdere keren besteld. Heb je toch een vraag of een klacht, de klantenservice verleent ook echt Service. Fijn bedrijf en fijn ondergoed.

Goede kwaliteit, snelle levering. Concept spreekt me aan.

Helaas was de maat L kleiner dan ik gewend ben. Ik had de T shirts echter al gewassen dus kon niet meer retourneren. Vlgs de tabel was L goed gezien de borstomvang cm.

zie boven

.....

Mooie artikelen.

Uitstekende kwaliteit. Correcte levering. Bij vragen heel goede communicatie.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD