Nooit meer andere sokken voor mij. En het ondergoed bevalt tot nu toe ook uitstekend.
Dat is fijn om te lezen, veel plezier ervan! :) Liefs Tessa
TOP !
Wauw, dankjewel wat een compliment :) Liefs Tessa
ik heb nu boxers van Bamboo Basics en deze dragen erg fijn
Fijn om te lezen, veel plezier ervan! :) Liefs Tessa
Op de gok, meteen wat meer ondergoed gekocht. Meestal koop ik er 1of 2 om eerst uit te proberen. Maar nu dus niet. Nou gelukkig maar, want het zit echt prettig.
Dat is erg fijn, leuk om te lezen. Bedankt en veel plezier ervan :) Liefs Tessa
Draagt erg prettig en voel je niet, wat ik belangrijk vind. Drogen duurt iets langer doordat bamboo goed vocht opneemt
Fijn dat het goed bevalt, Jacqueline :) Veel plezier ervan! Liefs Tessa
Goede producten, snelle verzending, goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben blij!
Bedankt Julia, ik wens je veel plezier met je bestelling <3 Groetjes Esmee
Prima kwaliteit, voelt zacht en toch ook stevig aan. Valt goed, slobbert niet.
Bedankt Marja! Ik wens je een fijne dag toe. Groetjes Esmee
Wel iets dunner dan katoen wat ik gewend was, maar als onder shirt helemaal top
Bedankt voor je hoge beoordeling! Groetjes Esmee
Aangezien ik mijn bestelling nog niet ontvangen heb kan ik ook niet oordelen. Er is iets grondig misgelopen bij post NL maar na telefonisch contact met uw firma werd een oplossing geboden waar ik nu op wacht. Vriendelijke groeten Chris Van Thielen
Hi Chris, Wat vervelend om te horen dat je langer op je bestelling hebt moeten wachten, onze excuses daarvoor. Ik zie dat er een zending is nagestuurd, hopelijk is alles in orde voor je en ik wil je graag veel plezier van je bestelling wensen! :) Groetjes Tessa
Two of the three boxers were a perfect fit, tight and snug. For some reason the third one wasn't as tight and snug, which is odd because they are all medium size. Still love the product and will keep buying more. But three that fit perfectly is better than two.
Thanks for your review, Leslie! I am sorry to hear not all of the products have the same fit, this not supposed to happen. Could you please contact us about this? Than we will look for a solution :) Greetings Tessa
Goede spullen, snelle levering
Wow bedankt Mathijs! :) Liefs Tessa
Zit heerlijk om mijn redelijke corpulente lichaam.
Dat is fijn om te horen Wim! Veel plezier van je bestelling :) Liefs Tessa
Ik bestelde 2 pakken van 3 stuks - 5 stuks waren super de 6de gerafeld.. stuurde een email maar geen reactie… jammer!
Wat vervelend om te lezen, dit is uiteraard niet de bedoeling en niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Helaas hebben wij je mail niet mogen ontvangen. Ik zou je willen vragen de mail nogmaals te verzenden naar : [email protected] Wij kijken dan graag met je mee naar een passende oplosing! Liefs Tessa
Revisión original
Ik bestelde 2 pakken van 3 stuks - 5 waren super de 6de gerafeld.. stuurde een email maar geen reactie… jammer!
Snelle service en veel plezier van de bestelde producten
Dat is fijn om te lezen, Eva! Bedankt :) Liefs Tessa
De bestelling zou de volgende dag bezorgd worden, maar werd steeds maar niet verzonden uit het magazijn. Uiteindelijk 6 dagen moeten wachten. Bij het uitpakken van het T-shirt bleek er al een gat onder de oksel te zitten, dus moet nog een deel terug sturen ook. Ze krijgen 2 sterren, omdat de klantenservice wel goed bereikbaar en vriendelijk was en omdat de bamboo stof verder wel fijn aanvoelt.
Wat vervelend om te lezen dat je zoveel pech hebt met je bestelling, onze excuses! Heb je hierover al contact opgenomen via onderstaand e-mailadres: [email protected] Wij kijken dan graag met je mee naar een passende oplossing! Liefs Tessa
Fijn materiaal, mooie pasvorm, tijdige levering
Bedankt voor je mooie complimenten! :) Liefs Tessa
Voldoet aan alle verwachtingen! Zelfs na het wassen en als het uit de droger komt!!
Wat een mooie review, bedankt! Veel plezier ervan :) Liefs Tessa
De site was duidelijk en de bestelling werd netjes op tijd geleverd. Het product wat ik besteld had voldeed aan de beschrijving.
Dat is fijn om te horen Marion, dankjewel! :) Liefs Tessa
Eerst 2 shirts genomen. Paar dagen later meteen 6 erbij besteld want zit echt super. Ook boxers genomen en die zitten ook heel goed. Via rentepuntenwinkel is de prijs ook nog eens superaantrekkelijk.
Wauw wat een compliment, dankjewel! En veel plezier van je bestelling :) Liefs Tessa
Mijn belangrijkste ervaring is dat het nergens knelt, bovendien voel je bijna niet dat je het draagt. Top!!!! Wel hoop ik dat het in de 'kleur' wit ook te koop gaat worden.
Kijk, dat is nog eens een review met een geweldig compliment! Ook bedankt voor je feedback, ik geef dit door aan ons ontwikkelingsteam! Wellicht in de toekomst. :) Groetjes Sabine
Witte singlets besteld, tot twee keer toe zwarte ontvangen. Nu witte geleverd! En zwarte vergoed. TOP
Fijn dat we samen tot een oplossing zijn gekomen Arja! =) Groetjes Esmee
Mijn BambooDaddy shirts zijn aan vervanging toe. Omdat ik dacht dat de kwaliteit hetzelfde was (naïef) kocht ik er 6 tegelijk. En allen 5cm langer. Pasvorm dus oke maar de stof vind ik te dun. Wellicht in zomer juist wel fijn, we gaan het zien.
Dankjewel Johan voor je eerlijke review, ik hoop dat onze producten je toch bevallen <3 Groetjes Esmee
Goede degelijke sokken die geur vrij blijven
Bedankt Jeroen! Ik wens je veel plezier met je bestelling! Groetjes Esmee
De sokken zitten heel prettig
Bedankt Erik! Groetjes Esmee
Snelle en fijne webstite