Heerlijk

Nooit meer andere sokken voor mij. En het ondergoed bevalt tot nu toe ook uitstekend.

Super service ! Erg goede producten , helemaal TOP

TOP !

Heerlijke onderkleding

ik heb nu boxers van Bamboo Basics en deze dragen erg fijn

Super fijn.

Op de gok, meteen wat meer ondergoed gekocht. Meestal koop ik er 1of 2 om eerst uit te proberen. Maar nu dus niet. Nou gelukkig maar, want het zit echt prettig.

Zit uitstekend!

Draagt erg prettig en voel je niet, wat ik belangrijk vind. Drogen duurt iets langer doordat bamboo goed vocht opneemt

Niks op aan te merken!

Goede producten, snelle verzending, goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben blij!

Fijne hemdjes

Prima kwaliteit, voelt zacht en toch ook stevig aan. Valt goed, slobbert niet.

Goed, lekker zacht shirt met goede pasvorm

Wel iets dunner dan katoen wat ik gewend was, maar als onder shirt helemaal top

Geen ervaring

Aangezien ik mijn bestelling nog niet ontvangen heb kan ik ook niet oordelen. Er is iets grondig misgelopen bij post NL maar na telefonisch contact met uw firma werd een oplossing geboden waar ik nu op wacht. Vriendelijke groeten Chris Van Thielen

2 boxers that fit perfectly but 1 is slightly loose

Two of the three boxers were a perfect fit, tight and snug. For some reason the third one wasn't as tight and snug, which is odd because they are all medium size. Still love the product and will keep buying more. But three that fit perfectly is better than two.

Goede spullen, snelle levering

Goede spullen, snelle levering

Heerlijk ondergoed

Zit heerlijk om mijn redelijke corpulente lichaam.

5 van de 6 goed

Ik bestelde 2 pakken van 3 stuks - 5 stuks waren super de 6de gerafeld.. stuurde een email maar geen reactie… jammer!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle service en veel plezier van de bestelde producten

Veel te laat geleverd en gaten in kleding

De bestelling zou de volgende dag bezorgd worden, maar werd steeds maar niet verzonden uit het magazijn. Uiteindelijk 6 dagen moeten wachten. Bij het uitpakken van het T-shirt bleek er al een gat onder de oksel te zitten, dus moet nog een deel terug sturen ook. Ze krijgen 2 sterren, omdat de klantenservice wel goed bereikbaar en vriendelijk was en omdat de bamboo stof verder wel fijn aanvoelt.

Mooi passend

Fijn materiaal, mooie pasvorm, tijdige levering

Voldoet aan alle verwachtingen! Zelfs na het wassen en als het uit de droger komt!!

Perfekt

De site was duidelijk en de bestelling werd netjes op tijd geleverd. Het product wat ik besteld had voldeed aan de beschrijving.

Zit fantastisch en klantenservice is fantastisch!

Eerst 2 shirts genomen. Paar dagen later meteen 6 erbij besteld want zit echt super. Ook boxers genomen en die zitten ook heel goed. Via rentepuntenwinkel is de prijs ook nog eens superaantrekkelijk.

Geweldig fijn ondergoed!!!

Mijn belangrijkste ervaring is dat het nergens knelt, bovendien voel je bijna niet dat je het draagt. Top!!!! Wel hoop ik dat het in de 'kleur' wit ook te koop gaat worden.

verkeerde levering uitstekend opgelost.

Witte singlets besteld, tot twee keer toe zwarte ontvangen. Nu witte geleverd! En zwarte vergoed. TOP

Bestelproces top, pasvorm ook maar ik vind stof te dun.

Mijn BambooDaddy shirts zijn aan vervanging toe. Omdat ik dacht dat de kwaliteit hetzelfde was (naïef) kocht ik er 6 tegelijk. En allen 5cm langer. Pasvorm dus oke maar de stof vind ik te dun. Wellicht in zomer juist wel fijn, we gaan het zien.

Goede degelijke sokken,

Goede degelijke sokken die geur vrij blijven

De sokken zitten heel prettig

De sokken zitten heel prettig