Prettig contact en goede service!
Wat fijn om te lezen Simone, veel plezier van je bestelling! :) Groetjes, Tessa
Helemaal te vrede met mijn bestelling, de omschrijving en de snelle levering.
Dankjewel voor je mooie review Ramiza! :) Veel plezier van je bestelling! Groetjes, Tessa
T shirt zit gewoon lekker. Stofje voelt goed op mijn huid, lekker zacht. Heel fijn geen irritante labels in de nek die je er weer uit moet knippen of hele wasvoorschriften van een meter lang in de zijkant.
Dit is precies de omschrijving van onze t-shirts! Fijn dat het naar wens is, veel plezier ervan! :) Groetjes, Tessa
De shirts zijn zoals omschreven zacht, comfortabel en hebben een goede lengte. Krimpen iets met wassen maar niet veel.
Fijn dat de bestelling aan je wens voldoet Willeke, bedankt voor de mooie review! Groetjes, Tessa
Heel comfortabel ondergoed, zacht, behagelijk en komt goed uit de wasmachine. Supersnelle levering als beloofd.
Wat fijn om te lezen, veel plezier ervan! :) Groetjes, Tessa
De stof van de hipsters is veel dunner dan die van de andere versie, daardoor kruipen ze omhoog en voelen 'goedkoop' aan. Draagcomfort nu onvoldoende... Jammer, want het is wel de duurzamere versie..!
Uiteraard vervelend om te horen. We hebben contact met elkaar gehad en zijn tot de conclusie gekomen dat het om een ander model gaat, de onderbroeken lijken erg op elkaar. Ik hoop dat je tevreden bent met de geboden oplossing, de juiste onderbroeken :) Groetjes, Tessa
Revisión original
De stof van de hipsters is veel dunner dan twee jaar geleden, daardoor kruipen ze omhoog en voelen 'goedkoop' aan. Draagcomfort nu onvoldoende... Jammer!
Uiteraard vervelend om te horen. We hebben contact met elkaar gehad en zijn tot de conlcusie gekomen dat het om een ander model gaat, de onderbroeken lijken erg op elkaar. Ik hoop dat je tevreden bent met de geboden oplossing, de juiste onderbroeken :) Groetjes, Tessa
Tot nu toe is elke bestelling vlot en correct verwerkt en aangekomen, ook lekker op tijd!
Wat leuk dat je al meerdere bestellingen hebt gedaan Raymon, hopelijk mogen er meer volgen in de toekomst! :) Groetjes, Tessa
Gemakkelijk besteld en de volgende dag al geleverd, foutloos en snel!
Dankjewel voor je mooie review Stan, veel plezier ervan! :) Groetjes, Tessa
De corrigerende onderbroeken zaten niet lekker. Ik heb ze weg gegeven.
Wat jammer dat de producten voor jou niet naar wens zijn, hopelijk heb je er iemand anders blij mee kunnen maken! Groetjes, Tessa
Overzichtelijke website, super die stapelkorting, razendsnelle levering, de producten zijn zacht, stevig en hebben een goede kwaliteit. Kortom: zeer tevreden!
Dat zijn nog eens veel positieve punten, bedankt daarvoor en veel plezier van je bestelling! Groetjes, Tessa
Mijn man zweert bij de shirts, singlets en sokken en wil niks anders meer. Nieuwsgierig heb ik de singlets en bh’s getest en ook ik ben om. Zo zacht, super comfortabel.
Wat leuk om te lezen dat je om bent gehaald door je man, meestal gaat het andersom ;) Veel draagplezier! Groetjes, Tessa
Zit super lekker en de lengte is perfect. Fijn dat het ook nog eens zo snel bezorgd was.
Dankjewel voor je hoge beoordeling Marijke, veel plezier van de bestelling! :) Groetjes, Tessa
Iedereen in het gezin is er weg van.
Wat fijn Lizan, veel draagplezier voor jullie gezin! :) Groetjes, Tessa
Hele snelle levering en het ondergoed zit geweldig! Zeer comfortabel, zachte stof, ik ben fan!
Dat is fijn te lezen Bianca! Ik wens je nog jaren plezier van onze producten! :) ^Sabine
De levering gaat steeds snel en correct.
Fijn te lezen dat je je bestelling snel hebt ontvangen, Rico! Veel plezier ervan! :) ^Sabine
Mooie onderbroekem maar helaas was de maat voor mij te groot. Bij de volgende bestelling neem ik een maat kleiner. Ps hemden maat xs voor heren zou ook wenselijk zijn. Maat s is voor onze zoon net te groot
Bedankt voor je feedback Annie, ik geef het door aan ons ontikkelingsteam! Wellicht in de toekomst. :) ^Sabine
Ik heb sokken en spaghetti topjes gekocht. De stof voelt heerlijk zacht en warm.
Bedankt voor je review Amalia! Veel plezier met je bestelling. :) ^Sabine
Melding gehad dat pakket bezorgd is in de brievenbus echter daar lag niets. Gemeld bij de koerier. Er wordt een onderzoek ingesteld. Dit kan echter 5 werkdagen duren…… dus tot op heden nog niets ontvangen helaas.
Hi Mieke, Vervelend dat je pakketje in eerste instantie niet bij je is bezorgd, onze excuses voor dit ongemak. Ik zie dat er een nieuw pakket naar je is verstuurd. Hopelijk is nu alles in orde en ik wil je veel plezier van je bestelling wensen! :) Groetjes Tessa
Goede prijs kwaliteit, zitten lekker en zijn zijdezacht.
Dat is fijn te lezen Renske, bedankt! :) ^Sabine
Goede vervanging voor katoen.
Bedankt voor het achterlaten van je positieve ervaring Ria! <3 ^Sabine
Nog niet helemaal wat ik wil wel verrast door de afhandeling
Wat vervelend te lezen dat de Stella boxershorts niet aan je verwachting voldoet, maar dat kan natuurlijk gebeuren! Inmiddels hebben we contact met elkaar gehad en zijn we tot een passende oplossing gekomen. :) ^Sabine
Revisión original
ik had verwacht een boxer short met pijpjes en ik krijg een broekje met een hoge elastieken band die bij elke beweging naar beneden zakt erg onprettig
Duidelijke website, heldere informatie en zeer prettig en comfortabel ondergoed!
Dit is goed om te horen Lena, dankjewel! Veel plezier met je bestelling! ^Christianne
Zaalig ondergoed zeer vlotte levering mooi en zorgzaam verpakt
Dat klinkt enorm goed, bedankt voor je hoge beoordeling! Veel plezier met je bestelling! ^Christianne
Na de bestelling de volgende dag keurig in de brievenbus
Wat goed te horen, veel plezier met je bestelling! ^Christianne
T-shirts en sokken besteld. De volgende dag geleverd zoals beloofd. T-shirts zitten goed en zijn ook lang genoeg.
Wat goed te horen dat je tevreden bent over de levertijd en de producten! Veel plezier met je bestelling! ^Christianne
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD