Mooie kwaliteit en pasvorm

Zeer tevreden, ik denk zeker in de toekomst meer te gaan aanschaffen.

Fijne webwinkel, je word goed geinformeerd over de bezorging. Top winkel, ben zeer tevreden.

Alles verlopen zoals beloofd. Zeer goeie service

Heel fijne producten, ik was verbaasd hoe goed het ondergoed zit, en past prima

Topjes en onderbroeken besteld Zijn mooi, zitten lekker

fantastisch

snel en goed geleverd

Fijne spullen, heerlijk materiaal, vlotte levering

Heerlijk materiaal van BB. Ik vervang gaandeweg alle katoen door bamboe van BB. Vlotte levering in keurige kleine doosjes. Echt vadeautjes!

Grandioos

Onlangs sokken, t shirts en ondergoed besteld. Levering zoals afgesproken. Het draagcomfort is echt heel fijn, goede pasvorm, lekker zacht en stretch. Zeker een aanrader.

Keurige reactie

Had eerdere ervaring met bamboekleding. Draagt fijn en blijft lang fris. Dit keer vond ik de stof wat te zacht. Maar dat zal wel persoonlijk wezen. Dit gemeld aan Bamboo basic. Keurige reactie. Uiteraard geen retour van ondergoed mogelijk maar wel correcte verwijzing naar voelgarantie. Mooi klantgericht. Daarom 5 sterren.

Helemaal tervreden

Er wordt gedaan wat er beloofd wordt prijs kwaliteit is prima.

De maten verschilde van grootte

Jammer dat de roze kleur groter uitviel, hierdoor iets te groot voor mij. De zwarte kleur is goed. Beide kleuren zijn maat M. Het materiaal voelt goed aan en zit prettig.

Fijne broek

Shirts met prima pasvorm.

Materiaal voelt heerlijk aan waardoor het draagcomfort hoog is.

Vlotte bestelling en betaling via Apple Pay. Producten zijn van een hoge kwaliteit

supersnelle levering en fijne producten

supersnelle levering en fijne producten

Top bedrijf die hun klanten hoog in het vaandel hebben.

Communicatie goed. Producten super om te dragen. Bij problemen met maat voering helpen ze oprecht. Ga zo door.

Voor herhaling vatbaar !

Zeer tevreden over mijn eerste aankoop bij Bamboo Basics. Belangrijkste is en blijft natuurlijk het draagcomfort, en da's in één woord top. Bestelling werd ook supersnel geleverd, wat mooi meegenomen is maar voor mij niet echt nodig.

Soepel en zacht stofje

Zeer comfortabel en snel geleverd

De producten van bamboo zitten comfortabel en voelen zacht aan helemaal top

Mooi en fijn ondergoed

Mooie en fijne stof

Draagt fijn heerlijk zacht.

Onderkleding draagt heerlijk, bamboe is heel zacht. Snel in huis. Ik heb me wel verkeken op de maat. L besteld valt erg groot uit. M besteld is redelijk goed. Volgens mij zou maat S me ook passen. Dus …… houd daar rekening mee met de aankoop!

Niet tevreden

Bleek naad in het kruisje van de slip te zitten waar ik niet tegen kan. Daarom retour gestuurd voor het hoge bedrag van € 5,25. Dit pakketje kan gewoon door de brievenbus.

Fantastische service

Ivm medische doeleinden gebruik ik het ondergoed van bamboo basics. Nu drie keer besteld en elke keer is de levering lekker rap en ook de service is fantastisch. In 1 boxer zat een gat bij de naad en dit is direct voor me opgelost. Heel fijn.

Comfort kan beter.....

Voelt goed & zacht qua,dragen. heb de goede maat maar wel moeite om ze goed op te trekken. Hoop dat ze meer soepel in ebtuik worden rond enkels idem dito. Kortom pasvorm Ik hoop door dragen beter. Sportieve groeT. Michaela

2e mail voor een review vervelend

Ik vind het erg storend dat ik een HERINNERING krijg om een review in te vullen. Één vraag om een review is tot daar aan toe, maar dit is de eerste keer dat ik van een bedrijf een herinnering voor een review kriig.

Goede kwaliteit en zeer tevreden.

Goede kwaliteit en tevreden

16 Fokkerstraat