super snel geleverd en hele mooie kwaliteit

zeer snel geleverd, avond te voor besteld, de volgende dag al in huis. Ik heb meer ondergoed van BB en na volle tevredenheid dus weer besteld. Zeer comfortabel en het blijft goed in de was, ook de kleur blijft in mijn geval mooi zwart. De verpakking is heel erg mooi en leuk om cadeau te doen. Ga zeker meer bestellen !

Snel, goed en fantastische service

Snelle levering van goede producten. Door een foutje mijnerzijds had ik voor mijn voucher per ongeluk 1 set ipv 2 sets ingevuld. Na een mail mijnerzijds is mij uit coulance nog een set kosteloos nagestuurd. Wow, dat is pas begrip tonen en service. Petje af!

Super adequate en vriendelijke service !

Nadat er in mijn pakketje met maat S erop per abuis twee maat M in de verpakking bleken te zitten, was dit na melding binnen een (halve) dag opgelost! De producten zijn heerlijk zacht en van goede kwaliteit. Top!

Fantastisch fijne damessilps

Mijn eerste Bamboo Basics ervaring. Allereerst in keurige postbusverpakking ontvangen . En wat een prachtige slips , mooie kwaliteit en voelen superzacht aan bij het dragen. Ik ben overstag !

redelijk aan de prijs draagcomfort oke

goed aan de prijs draagcomfort oke

Dunne stof, kwaliteit viel me tegen

De stof is erg dun, dunner dan een bamboe shirt van de Hema terwijl de prijs 2x zo hoog is.

Comfortable kleding

Het voelt als een tweede huid. Licht en lekker draagzaam.

Heel comfortabel ondergoed

Heel zacht ondergoed en het ziet er ook nog leuk uit. Aanrader!

Prima zittend en niet negatief voor het milieu

Bamboo Basics heeft heerlijk passend ondergoed. Het voelt zacht en stevig. Het blijft mooi na het wassen.

Helemaal top

Alles was hele map goed. Hele fijne spullen. Nagedacht over goede verpakking, heel fijn. En snel bezorgd.

Roo product en bedrijf

Had al product in gebruik. Dus bijstellen. Levering door schuld van postnl misgelopen. Produkt in regen voor de deur gesmeten. Bamboobasic heeft dit zonder problemen proffesioneel opgelost, op eigen voorstel. Oh ja. Dit is niet de goedkoopste. Maar kwaliteit heeft een prijs. Ik blijf het gebruiken.

Kak er zit nog een alarm op

Er zit een alarm op de onderbroek

n.v.t

Beste sokken die ik ooit had

Sokken woordenbrij de loop der tijd nogal eens kleiner. Het ene paar sneller als het andere, afhankelijk van grondstof. Bij de bamboo sokken merk ik hier nog niets van. Grondstoffen willen me ook regelmatig (heftige) irritatie geven. Hierbij niets. En de pasvorm is prima terwijl ze de hele dag uitstekend blijven zitten. Een uitstekende aankoop.

Uitstekende service!

Mijn eerste bestelling had ik de volgende dag al in huis, alleen zaten er vlekken op helaas. Binnen uur had ik reactie en werd het direct opgelost. Nog nooit zo'n snelle en uitstekende service meegemaakt! De shirts zijn superzacht en heel comfortabel, de collectie ga ik zeker uitbreiden!

Perfect!

Heerlijk zacht, ademend materiaal. Perfecte basics. Verwerking en verzending ging zoals verwacht, netjes en goed te volgen.

Uitstekende service en supersnelle levering!

Het concept spreekt me erg aan. De verpakking is keurig en ik stond versteld van de service na mijn verkeerde maat-keuze!

Wederom top

Extra sokken besteld, omdat mijn kinderen en vrouw ze "lenen".

geweldige slips

Mijn hele voorraads slips zijn nu van bamboo basics. Zitten heerlijk zacht, knellen niet en voelt als 2e huid. Ik heb verschillende modellen geprobeerd maar de Amy is het voor mij. Helaas nog enkel in zwart leverbaar

Al dagen geleden een app bericht gestuurd, geen antwoord.

Klantenservice niet bereikbaar

Ik vind het een heel fijn product en super snel geleverd

Snelle levering goede producten

Binnen een dag had ik mijn bestelling binnen. De producten voldoen aan mijn verwachtingen. Fijne zachte stof, goed draagcomfort

Goed produkt,snelle levering.

Goed produkt,snelle levering.

Stof van broek is goed. Broekband is echt knudde.

Na 2 maanden dragen: Het draagcomfort van het stof is prima. De broekband is echter zeer slecht. Hij krult helemaal om en is niet recht te krijgen en belemmert het draagcomfort als geheel. De klacht is serieus genomen en naar volle tevredenheid opgelost

Ondergoed zit heerlijk en comfortabel!

Past als een tweede huid

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD