Supersnelle verwerking en bezorging van een prima produkt.

Prettige manier van aankopen. Voor herhaling vatbaar.

Fijne sokken en snelle levering

Fijne sokken, blijven mooi en zakken niet af. Fijn materiaal, super zacht en naadloos. Snelle levering, binnen 2 dagen in huis netjes per kleur in separate doosjes verpakt.

heerlijk jammer niet eerder ontdekt

heb jullie product ontdekt door de promo actie bij bever sport, daar een set gekocht en na uitproberen bij jullie de aanvulling gekocht.

Snelle levering. Fijne producten

Een correcte en vlugge levering, maar het belangrijkste een buitengewoon aangename stof. Volgende bestelling wordt straks geplaatst. Een aanrader voor iedereen

T-shirts prima; sokken waardeloos

Sokken zijn heerlijk maar de sokken van bamboo vallen tegen. Slijten heel hard en dat maakt dat ze niet duurzaam zijn. Erg jammer.

Fijne pasvorm voelt heerlijk aan

Goede kwaliteit en super service

Had al eerder besteld bij Bamboo Basics en dat smaakte naar meer. Er was van 1 broekje een naadje los en kreeg direct per omgaande een nieuw setje toegestuurd. Klantenservice was heel goed bereikbaar.

Snel ontvangen wat we besteld hadden en zoals we het ons voorgesteld hadden, up to the next time

Perfecte pasvorm

Boxershorts Rico (7-pack) – Zwart, Navy en Rood. Perfecte pasvorm, blij mee.

Goed product snel geleverd

Prima online shop, goed product snel geleverd.

ik weet het nog niet. 't is een kadootje!

ik ben ook benieuwd .

Happy. Trunks, shirts, sokken. Alles zit heerlijk!

Professionele webshop, mooie producten. Aanrader.

Voelt fijn en zit comfortabel

Ik had eerst alleen een shirt gekocht, maar nu ook een hemdje. Het shirt bevalt erg goed. Ik hoop het hemdje ook.

Fantastisch ondergoed!

Lekkere stof en blijft goed in de was

Altijd goed

Draagt heel fijn jullie ondergoed

Foutieve levering netjes opgelost!

Bij levering van de bestelling bleek ik verkeerde producten te hebben ontvangen. Overduidelijk een retour die vervolgens weer naar mij is gestuurd. Direct gemeld en ze hebben het heel goed opgelost, waardoor het mij geen gedoe opleverde. Shirtjes nog niet gewassen, waardoor ik de kwaliteit nog niet kan beoordelen. Kortom fouten maken is menselijk, maar de manier van oplossen bepaalt de kwaliteit. Door het niveau van dienstverlening bestel ik hier zeker vaker.

Zacht, maar pillen wel snel

Fijne zachte sokken, maar na 1x wassen al pilletjes op de sok. Zowel op de outdoor- als op de beau-sokken. Ben benieuwd hoe ze zich houden op de langere termijn.

Het pakket is nog steeds onderweg

Het zou 2 januari bezorgd worden, maar inmiddels al paar keer bijgesteld en staat er nu 9 januari als verwachte datum. Maar ook dat het pakket nog niet is aangemeld bij de bezorger.

Alles is oke

Alles is oké

Snel geleverd, goede kwaliteit en zitten ook nog eens ontzettend lekker. Én het haalt ook nog eens de zweetgeur weg.

Soft clothes that wear well at a good price!

The ordering was fast and easy. Order arrived quickly with exactly what I ordered. Wish you sold the Fleur bra in a double set rather than just a single.

Super kwaliteit

Juiste maataanduiding, heerlijke soepele stof en perfecte afwerking. Blijft mooi ook na vele wasbeurten. Top!

Goed product, snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD