zitten perfect

Fijne pasvorm en zachte stof

Duur

De onderbroeken vallen (te) groot uit maar omdat ik meer dan €5 retour kosten moet betalen heb ik besloten om ze te houden. Levering prima geregeld.

top ervaring

vandaag besteld volgende dag geleverd, top kwaliteit shirts

Uitstekend...

Snel geleverd, goed verpakt. En het belangrijkste: ze "zitten" lekker !

Perfecte service

Snelle levering, na het pakket te hebben ontvangen constateerde ik dat ik per abuis een klacht had ontvangen. Hierover contact gehad en de volgende dag een nieuw pakket in huis! Blij met deze oplossing.

Sokken Beau en Senna

Ik bestelde hier initieel een setje Beau sokken om te testen. Ik had wel al ervaring met bamboe sokken van een ander merk en ik vind bamboe wel een aangename stof. Ik heb last van zweetvoeten en de kousen zijn op dat vlak toch beter dan een katoenen of synthetische stof. De kostprijs van de sokken bij Bamboo Basics heeft mij overtuigd om ze te bestellen en die werden zeer correct/snel geleverd. Het initieel bestelde setje Beau sokken voelde lekker zacht aan en ook wel kwalitatief dus ik besliste eigenlijk gelijk meer sokken te bestellen, zonder ze eigenlijk getest te hebben. Dat was bij nader inzien misschien toch een beetje voorbarig. Na ze een dagje of twee gedragen te hebben vind ik dat de sokken voor mij iets te strak rond het been zitten. Iedereen ervaart dat natuurlijk anders maar voor mezelf had ik ze toch graag iets minder spannend gehad. Mensen die deze sokken voor het eerst bestellen, doen er mijn inziens goed aan om ze eerst een paar dagen te dragen en dan pas te beslissen of je al dan niet kousen bij bestelt. In mijn tweede bestelling heb ik ook de buiten sokken Senna besteld. De zool van het voetgedeelte is extra dik terwijl de bovenzijde van het voetgedeelte iets dunner is. Het gedeelte rond het been is nog wat dunner (en oogt een klein beetje transparant rond het been) maar de kous zit en voelt super comfortabel. De Senna kous is tot nu toe mijn favoriet. Naar de lente toe ben ik alvast van plan om een paar sneakersokken te bestellen ook.

Snelle levering, uitstekende producten

Ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit en het comfort van de producten die ik heb gesteld. Snelle levering is voor mij altijd een teken dat de klant echt serieus wordt genomen.

Fijn ondergoed.

Zit fijn, geen naden en blijft goed na het wassen.

zeer goed

zeer goed gebruik al een paar jaar. gewoon super

Er was een foutje gemaakt met de maat, heb nog nooit zo snel antwoord gehad. Top service en super fijne producten, ik ben fan!

perfect

perfecte levering en perfect draagcomfort

Ik ben fan van deze bh ( cropped padded) beste ooit!

Eindelijk een topje dat me lekker zit.. ❤️

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen

Het werd terug gestuurd ivm een beschadiging stond er bij de bezorgingapp. Daarna niets meer gezien of gehoord

Draagcomfort: een TIEN !!

Voelt heerlijk aan op de huid.

Super service!

Ik had een string waarvan het bovenste randje niet goed van was vastgestikt de volgende dag had ik al een heel nieuw doosje in huis!! Ze zitten overigens heerlijk!

Wat een fijn draagcomfort

Na al eens twee tshirts gekocht te hebben, heb ik nu ook slips gekocht. Wat een fijn draagcomfort heeft dit! Lekker glad, geen stiksel die in je huid drukken en geen jeuk. Mijn huid is hypergevoelig en ik zie daarom uit naar nachtgoed van dit merk. Heerlijk.

Zeer aangenaam draagcomfort.

Heel fijn ondergoed!

De damesslips zitten heerlijk! Ik bestel wel één maat kleiner dan ik gewend ben. Snel geleverd ook!

Snelle service, goede kwaliteit

De webshop is overzichtelijk. Het bestellen en betalen gaat makkelijk. De bestelling werd snel geleverd, ondanks de feestdagen. De producten zijn van hele goede kwaliteit.

Makkelijk besteld Snel bezorgd Heel fijn en betaalbaar product!

Mooie shirts

Snelle levering en een fijne kwaliteit t shirts, zelfs na het wassen.

Snelle service en goede kwaliteit

Eerste pakje netjes afgeleverd 2de pakje niet aangekomen. Blijft een raadsel. Direct een nieuw pakje gestuurd . Nu wel aangekomen. Wat een service dit alles zonder verdere kosten te rekenen.

Mooi en fijn shirt

Het witte shirt ziet er mooi uit, zit prima onder een trui en draagt heel fijn!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD