Hoge comfort

De onderbroeken zitten erg goed en hebben leuke kleur variaties. Aanrader!

Snelle levering en mooi materiaal dat comfortabel zit.

Millieu-verantwoorde onderkleding voor een redelijke prijs.

Prima site, prima verkoopt en bezorg proces en prima spullen.

Fijne zachte shirts

Snelle levering.

Fijne boxers en tshirt

Sluit goed aan en tshirt basis is voor mij ook lekker lang. Boxers zitten heerlijk.

Goede kwaliteit

Draagcomfort prima

Goede kwaliteit en heerlijke draagcomfort

Heb al jaren Bamboo Basics. Dit x zwarte T-shirts met ronde hals en een nieuw model Rico boxershort. Ziet er goed uit en keer na keer blijft het fijn ondergoed.

Vlotte service.

Vlotte service en prima product.

Zeer snel met de levering en goede kwaliteit.

Snelle levering en een heel goed product.

Nog maar kort. Eerst voorzichtig 1x besteld. Aar na het dragen van het t-shirt gelijk enthousiast en nog een pakje besteld,

Producten die heel prettig dragen en een goede service.

Mijn laatste bestelling had ik de volgende dag in huis. Prima sokken, long sleeves en boxershorts. Bij het eerste dragen bleek bij 1 short een naad los te komen. Mailtje gestuurd met een foto van de scheur en de volgende dag werden er nieuwe shorts geleverd. Super service!

Zeer gied

Mooie pasvorm en heerlijk materiaal... Heerlijk om je dag zo te beginnen

Ondergoed is ok. Comfortabel. Geen melding van het postbedrijf ontvangen van de juiste leverdag.

Lekker warm , de bamboe kleding

Lijkt me duidelijk, bovenstaande.

Superfijne boxer short

Snel geleverd en de boxer shorts zitten heerlijk

Zeer fijne kleding en snel geleverd

Absoluut een aanrader. Fijne en zachte kleding en een zeer snelle klantenservice toen ik vragen had inzake een vermist pakket (waarbij de schuld bij PostNL lag en niet bij BambooBasics)

Altijd goed

De producten worden altijd netjes op tijd en keurig ingepakt geleverd. Als winkel vind ik Bamboo Basics erg prettig. Ook de bamboe kleding zit prettig en heeft een thermofunctie: lekker koel en luchtig in de zomer, goede ondersteuning bij het warm houden in de winter. Als je de kleding op maximaal 40 graden wast en aan de lucht laat drogen, blijft de pasvorm ook mooi. Is wel wat prijziger, maar vanwege de kwaliteit is dat geen ramp.

Prettig

Makkelijk te bestellen en erg snel geleverd

helemaal goed

Bestelling naar wens en volgens opgave ontvangen

Site is gemakkelijk

De levering is ronduit slecht.

De kwaliteit is super maar de leveering.. Diegene die het brengt propt het letterlijk in de brievenbus. Het is een grote doos dus dat past helemaal niet. Het steekt er voor 80% uit en dat in de regen..... Iedereen die langs komt kan het er zo uit pakken. Weg €70,-

Fijn materiaal

Had al eerder ondergoed gekocht. heb weer wat gekocht nu ook t-shirts extra lang.

Geweldig!

Goede pasvorm en snelle levering

Heel fijne zachte tshirts en héél snel geleverd

Heldere info wb bestelling en verzendstatus. Ik had savonds 2 basic tshirts lange mouw besteld en kreeg ze de volgende dag om 12.00 uur al geleverd. En het zijn fijne zachte tshirts, goed model.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD