Geweldig!

Snelle verzending, goede pasvorm, lekker zacht materiaal om aan te hebben. Blij mee!

Met Bamboo ondergoed voel je je goed doorheen de ganse dag.

Het bewijs dat ik al voor de derde keer bamboo ondergoed aankoop zegt genoeg. Het voelt lekker zacht aan, heeft een perfecte pasvorm en zit heel aangenaam.

snelle dienstverlening

Zeer goede produkten aan democratische prijzen. Ook snelle levering.

snelle dienstverlening

Zeer goede produkten aan democratische prijzen. Ook snelle levering.

Heerlijk zacht en elastisch

Vlot bezorgd. Mooie kleding, zit heel comfortabel. De lengte van de tshirts kun je op de foto's niet goed zien, maar ze hebben een normale lengte tot halverwege de heup.

Lekker zacht en warm

Het ondergoed is heerlijk zacht en warm en irriteert niet op mijn eczeemhuid. Blij mee!

Fijne kleding, slechte service

Fijne kleding om te dragen. Helaas is de service en bereikbaarheid enorm slecht.

Fijne kleding, slechte service

Bamboo ondergoed is perfect!

Bamboo ondergoed draagt heel comfortabel, is warm in de winter en koel in de zomer. Heerlijk natuurlijk materiaal. Ik wil niets anders meer..

Snelle levering perfect verpakt mooie kwaliteit spullen

Ondanks de drukke black friday week snel geleverd. Met zorg en perfect ingepakt. De kwaliteit van de producten is mooi, zacht en soepel stof. Alleen met wassen een beetje kreukgevoelig.

Goede keus geweest

Snelle en goede levering

Heerlijke shirtjes, goed geprijsd en makkelijk te bestellen

De shirtjes van bamboo basics voelen heerlijk aan en zijn zowel in de winter als in de zomer goed te gebruiken omdat ze de temperatuur goed reguleren. Daarnaast zijn ze naar mijn mening goed geprijsd en heb je ze binnen no time besteld. Het enige kleine nadeel vind ik, dat de mouwen van de lange shirtjes net iets te lang zijn waardoor ze onder mijn kleding uitkomen.

Heerlijke shirtjes, goed geprijsd en makkelijk te bestellen

STOP MET MAILEN

Ik word gek van die bedelmails om m'n mening te geven. Ik heb dat pakje amper 1 f*ck*ng dag binnen en ik moet al zeggen wat ik ervan vind. Hou op met spammen. Producten zijn een stuk fijner als je ze daadwerkelijk kan gebruiken, i.p.v. bezig moet zijn spam weg te gooien (en in dit geval uiteindelijk te beantwoorden in de hoop dat jullie stoppen).

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD