Mooie kwaliteit en supersnelle levering

Ik heb de producten besteld in de drukke blackfriday week en toch waren ze de dag erna al geleverd, supersnel ! Ook de verpakking was erg mooi en zo te zien met zorg ingepakt. Mooie kwaliteit en zacht materiaal. Ik heb de t shirts voor 1e gebruik gewassen ze voelen soepel alleen zijn ze wat kreukgevoelig. Het draagcomfort is prettig.

Bamboo ondergoed is perfect!

Bamboo ondergoed draagt heel comfortabel, is warm in de winter en koel in de zomer. Heerlijk natuurlijk materiaal. Ik wil niets anders meer..

Heerlijk zachte shirts

fijne shirts, met goed draag comfort. Mijn zoon wil eigenlijk geen andere meer. De witte shirts zijn niet helder wit. Ze kunnen niet in de droger. Dan slijten ze heel snel. Ze kreuken echter bijna niet en drogen redelijk snel aan de lucht.

zit super fijn

stof is super en gaat lang mee

Levering uitstekend

Ik ben niet zo tevreden over de slips. Na een keer dragen beginnen ze al te lubberen. Jammer. De sokken zijn wel goed

Vaker producten van gekocht, altijd top en mooie kwaliteit!

Vaker producten van gekocht, altijd top en mooie kwaliteit!

De voorraad favoriete onderbroeken van mijn kinderen aangevuld.

Goede kwaliteit mooi op tijd geleverd!

Goede kwaliteit mooi op tijd geleverd!

De aflevering kwam een dag later dan afgesproken, maar begrijpelijk in deze tijd

Ik ben in contact met Bamboo over hemdje Anna waarvan het armsgat niet diep genoeg is uitgesneden. Het irriteert en ook is er naast het stiksel een scheurtje ontstaan. Mijn T shirt zit heerlijk, maar hoe het is over een aantal maanden kan ik nog niet zeggen.

Op tijd en correct geleverd. Goede kwaliteit materiaal

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD