Op tijd en correct geleverd. Goede kwaliteit materiaal

Heerlijke producten

Top producten, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en spullen zijn oke zoals gewoonlijk

Hele fijne slipjes. Goede kwaliteit. Zitten mooi. Snelle levering!

Piccolo bello

Wordt altijd snel afgehandeld

Enorm comfortabel

Retour for 5 euro is a bad joke

Good quality peoducts, but return for more than 5 euro is ridiculous

Retour for 5 euro is a bad joke

Good quality peoducts, but return for more than 5 euro is ridiculous

Goed en betrouwbaar

Producten zijn goed. Lever tijd wat langer. Maar bamboe is de toekomst!

Teleurstellend

Helaas vallen de hipstermaten te groot uit.. ik heb ze terug in hun doosje gedaan, ga ze niet gebruiken. Jammer dat ze helemaal niet passen, ik wou er nog heel wat bestellen bij jullie maar gooi niet graag iets weg dus kan nu niets meer bestellen tenzij ik het bij jullie kan omruilen voor een juiste maat. Mvg.

Teleurstellend

Perfecte producten, gemakkelijk retourneren

Bamboebasics zijn mijn favoriete onderkleding. In deze ingewikkelde tijd kocht ik longsleeves. Heerlijk! Per ongeluk bestelde ik teveel, in een verkeerde maat. Retourneren is geen enkel probleem: een ander artikel of geld terug wordt meteen geregeld.

Perfecte producten, gemakkelijk retourneren

betrouwbare webshop

Prettige betrouwbare webshop. Fijn retour/ruilbeleid. Snelle afhandeling en verzending. Reageren ook binnen een normale tijd. Prima produkt ook.

Goede pasvorm en lekker warm

Heerlijk warme rug door lang hemd en prettige stof en na verkeerde levering direct goed opgelost

Betrouwbaar

Betrouwbare webshop en goede kwaliteit en snelle verzending plus goede retourmogelijkheden. Kortweg woll

Betrouwbaar

Betrouwbare webshop en goede kwaliteit.

Plezierig materiaal

De slips zitten prima. De maten vallen wat groot uit. De topjes geven weinig ondersteuning en de onderhand is zo soepel dat hij oprolt. Niet voor sport te gebruiken Dus slips een 10, topje een 6.

Heerlijk materiaal

De slips zitten prima. De maten vallen wat groot uit. De topjes geven weinig ondersteuning en de onderkant is zo soepel dat hij oprolt. Niet voor sport te gebruiken Dus slips een 10, topje een 6

Aanrader!

Hele fijne shirts die heerlijk zitten