Nooit meer anders

Top product, perfecte pasvorm

Nooit meer anders!

Top product, perfecte pasvorm.

Top product. Perfecte pasvorm.

Artikel zoals omschreven. Netjes verpakt, op tijd verzonden. Alles uitstekend.

Long arm T-shirts

These T-shirts became my absolut favourite! The material is very soft, feels like second skin. Fits well and so comfortable. Definately fulfilled the expectation.

Super service

De 2 de zending broekjes zaten niet lekker kon ze terug sturen en ga nu weer andere krijgen. Super service

Super service

Snelle en vlotte service , goeie kwaliteit .

Fijne sokken,super snel geleverd,mooi verpakt

Heel mooi en comfortabel

Zo fijn om onderbroeken te hebben gevonden die er mooi uitzien, niet synthetisch zijn, lekker zitten, mijn hele billen omsluiten en dus niet er tussen kruipen.

Fijne producten

Sinds kort ben ik helemaal om: De bamboo basics is fijn ondergoed. Zacht materiaal en goede pasvorm. Service is ook prima, ik heb gemakkelijk iets kunnen ruilen.

Tijdige levering, keurig verpakt, mooie producten

Ik ben helemaal fan van Bamboo onderwear dus altijd blij als ik weer nieuwe producten ontvang

Tijdige levering, keurig verpakt, mooie producten

16 Fokkerstraat