Zeer goed zittende ondergoed en sokken

Fijne hipsters

Fijne onderbroeken van een mooie kwaliteit. Zitten prima.

Fijne hipsters

Fijne onderbroeken van een mooie kwaliteit. Zitten prima.

Voldoet niet aan mijn verwachting

De maatvoering klopt totaal niet. Retourneren gaat niet makkelijk en is voor eigen (hoge) rekening. Wat ik heb gekocht voldoet ook geheel niet aan de verwachting, Slechte pasvorm, geen aanrader wat mij betreft. Hierover bellen kan overigens alleen tijdens kantoor uren,

Voldoet niet aan mijn verwachting

Fijne boxers, perfecte fit.

Zitten echt super comfortabel. Nooit zweterig. Fijne fit, alles blijft goed op zijn plek.

Niet bereikbaar als het nodig is

Als een zending niet loopt zoals het hoort is men niet bereikbaar en geeft geen reactie op whatsapp en/of mail

Niet bereikbaar als het nodig is

slecht

ten eerste ontvangst was later dan vermeld. ten tweede het retour terug sturen is een heel moeilijk proces. na 5,25 euro betaald te hebben en afgeleverd bij een inlever adres schetste mijn verbazing dat het retour gezonde weer op mijn adres voor de deur gelegd werd. Zonder op mij te wachten om de deur te openen.

Mooie kwaliteit en supersnelle levering

Ik heb de producten besteld in de drukke blackfriday week en toch waren ze de dag erna al geleverd, supersnel ! Ook de verpakking was erg mooi en zo te zien met zorg ingepakt. Mooie kwaliteit en zacht materiaal. Ik heb de t shirts voor 1e gebruik gewassen ze voelen soepel alleen zijn ze wat kreukgevoelig. Het draagcomfort is prettig.

Heerlijke kleding en lekker warm

Bamboe draagt heerlijk en is warmer dan katoen. Het vormt zich om je lichaam en beweegt mee. Goede pasvorm en maten kloppen. Ook fijn de extra lengte bij de mannen shirts.

Heerlijke kleding en lekker warm

Degelijk materiaal voor een goede prijs

Goed materiaal voor een democratische prijs. Snelle afhandeling van de bestelde goederen.

Heerlijk ondergoed

Goed aansluitend ondergoed en een heerlijk draagcomfore ..!!

Heerlijk ondergoed

Goed aansluitend ondergoed en een heerlijk draagcomfore ..!!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD