Klacht meer dan goed opgelost!

Mijn eerste bestelling gedaan. Helaas zat er in 1 van de boxers een aantal gaatjes. Het was de eerste boxer die ik uit de verpakking haalde dus de eerste indruk was daarmee meteen gemaakt. Meteen de rest van de bestelling gecontroleerd, geen enkele aanmerking. Klacht aangemaakt, waarop ik zeer snel antwoord kreeg of ik foto's wilde sturen van het kapotte product. Onmiddellijk werd er een nieuw product opgestuurd. Helemaal tevreden!

Gewoob goed

De bestelling is weer prima geleverd

Alles werd op tijd en goed verzorgd afgeleverd

Goed en fijn product en een correcte levering.

De producten die ik gekocht heb bevallen goed en zijn fijn. De levering was correct.

Fijn materiaal en pasvorm

Fijn bedrijf om bij te kopen

Bestelling was zo gedaan website loopt lekker. Je word goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling en lekker vlot thuis bezorgd. Kwaliteit is zeer goed en goede pasvorm die extra lengte is perfect. Is goed warm met dragen.

Fijne kleding

Sokken, shirts hebben goede pasvorm. Warm. Netjes geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding. heerlijke stoffen, snelle bezorging en mooie basiskleuren.

Goede prijs kwaliteit verhouding. heerlijke stoffen en zee snelle bezorging. alles in basiskleuren.

Product ziet er op eerste indruk goed uit, echt testen duurt langer

Bestellen is eenvoudig genoeg, wordt ook goed op de hoogte gehouden. Product ziet er goed uit en zit ook goed. Hoe dat na een paar maanden dragen/wassen is valt nog te bezien. Jammer dat (deze keer?) de belofte "vandaag besteld, morgen in huis" niet gehaald werd, bezorgdag werd 2x vooruit geschoven.

Wat een fijn ondergoed

Zacht, past mooi en super snelle levering!

Goede kwaliteit ondergoed en sokken

Al meerdere keren besteld bij bamboo basics. Nog steeds zeer tevreden! Vlot kunnen bestellen en zeer snel geleverd , in zeer degelijke verpakking .

De laatste levering is voorspoedig verlopen.

22 aug. Hebben wij een bedrag 30,36 euro overgemaakt aan Basic Essentials B.b. via Mollie. Omschrijving M05087354ME5T1UB1150011558941604 Order 191715 bamboobasicd.com. INAN:NzL51FEUT0265262461 Kenmerk: 27-08-2022 19.52 1150011558941604 Valutadat 27-08-3022 voor het leveren van 4 gekleurde boxershort. Deze bestelling hebben wij NIET ontvangen.

Perfecte kwaliteit en pasvorm en snel geleverd

Perfecte kwaliteit en pasvorm en snel geleverd

Uitstekend!

Prima kwaliteit en service

bamboo draagt zeer comfortabel

Bamboo Basics n prima zaak komen hun woorden na en service is prima

Heerlijk materiaal en lekker lange mouwen!

T-shirts met lange mouwen gekocht voor onze dochter. Ze is heel precies met kleding, er mogen geen naadjes of labels voelbaar zijn en de stof moet zacht zijn. En dat is zo bij deze shirts! Ze kwam me net vertellen hoe blij ze er mee is! De mouwen zijn lekker lang en het shirt is lang genoeg om niet uit je broek te schieten. Dus geen blote, koude rug meer :-)

Zit lekker

Lekker licht t-shirt

Onleesbaar wat hiet verlangd wordt

Snel ontvangen. Goede kwaliteit

Perfekt

Zelf had ik de verkeerde kleur sokken besteld. Was geen probleem. Binnen enkele dagen de juiste kleur in huis.

verkeerde verpakking.

Het product is prima, maar de verpakking moet beter, nu een mooie passende doos in een veel te grote doos. wellicht hadden de shirts in een envelop per postbode verstuurd kunnen worden. Met groeten J. C. Rijlaarsdam.

Fijn product

Prima deal tijdens black friday. Prettig kwalitatief goed product.

Snelle Levering van de bestelde artikelen.

Het ondergoed is echt heel goed en zit heel fijn ook de BH's die ik besteld heb.

Fijne boxer shorts

Dit zijn fijne boxers shorts met goede pasvorm en blijven goed zelf na 2 jaar wassen en dragen. Vandaar wederom een set besteld.

Heerlijk zittende slips

Ik ben er ontzettend blij mee, ik had ze al maar wilde er nog wat meer. Nu met een aanbieding voordelig een voorraad besteld.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD