fijn zacht materiaal

Dames slips zitten heerlijk je voelt haast niet als je ze draagt. TOP Sokken zitten heel fijn lekker warm aan de voeten, alleen zijn ze te lang waardoor ze erg knellen om de enkels. Ik heb ze afgeknipt en omgezoomd en nu zitten ze heerlijk comfortabel.

Goede producten, goede service

Bestelling werd volgens informatie op tijd bezorgd.

Levering was incompleet

Besteld 2 x Tshirt xl. In de duo verpakking Tshirt zat een xl en een xxl. Xxl is te groot, heb dat via de email kenbaar gemaakt maar geen reactie ontvangen.

Zeer te vreden over de kwaliteit van Bamboo. Is erg huidvriendelijk en gebruiken dit merk ook al een geruime tijd

Fijne zacht ondergoed

Ze zitten heerlijk, de maat is goed en zijn lekker zacht.

Comfortabel

Voldoet volledig aan de omschrijvingen.

Superfijn!

Bamboo basics bevalt mij uitstekend, fijne zachte Stof mijn huid gaat niet irriteren!

Mooi product, snelle levering. Lekkere stof.

Maat is goed. Iets meer ruimte aan de voorkant zou prettiger zitten; nu daar net wat strakker terwijl de maat verder goed is. Het doosje met daarin de broeken zat verpakt in een enorm grote doos. Gezien de karton schaarste, onbegrijpelijk.

Heerlijk zacht en comfortabel en goed zittend ondergoed. Een aanrader.

Prima product en service

heel goed

Fantastisch en snelle levering , en een snelle reactie en oplossing bij een stuken boxer,

Fijn draagcomfort

Hier kan ik pas na enige tijd over oordelen

Prettig zacht ondergoed

Zit prima. Ik vind naadloos fijner dan het model met naadjes.

zeer aangenaam draagcomfort

prijs / kwaliteit heel goed met een zalig gevoelscomfort

Bamboo Basics levert kwaliteit

Bestel- en leveringsproces verloopt efficiënt en vlot. Doen wat ze beloven !

Uitstekend draagcomfort

Hele fijne spullen, zitten heerlijk.wat alleen jammer is dat jullie met DHL verzenden is een hele slechte bezorgdienst ze bellen niet eens ze zetten het gewoon voor de deur

Klasse

Klasse

Vandaar mijn tweede bestelling

Super snelle service en shirts van topkwaliteit

Ik ben ontzettend tevreden met mijn bestelling(en). Heerlijke shirts voor een prima prijs. Ontzettend zacht en wat ik ook heel fijn vind, geen plastic in de verpakkingen.

Binnen 24uur in goede staat geleverd

Tevreden over de hele lijn

Snelle levering en de degelijke kwaliteit

Bestelling en levering lopen gemakkelijk en snel. Kwaliteit producten is zeer goed

Fijne onderbroek

Zitten erg fijn, ook bij het sporten, en gaan lang mee.

Heerlijke stof

16 Fokkerstraat