Geweldig ondergoed!

Geweldig ondergoed wil nooit meer anders!

Mooi spul maar net te strak

Mooi en degelijk materiaal. Ik heb echter mijn middel gemeten volgens de tabel en heb xl besteld. Maar de band zit eigenlijk irritant strak. Wel vervelend bij zo n hoge prijs. Ik verwacht gezien de kwaliteit dat ie ook niet zal uitrekken.

Prima sokken

Prima sokken. Wel iets dunner dan de Steve.

Fijne shirts

Nog niet eerder een bamboe shirt gehad. Maar nu ben ik er heel blij mee. Lekker zacht en warm. Snelle levering. Volgende dag al in huis. Top!!

Fijn ondergoed

Fijne boxers die lekker comfortabel zitten

gewoon god

Snelle bezorging, prima kwaliteit,goede maat

Niets bijzonders

Deze boxers claimen zeer bijzonder te zijn maar het zijn gewone boxers. De dikke elastieke band zit zo strak dat je last krijgt van je bekken. Vind het dit geld niet waard. Mouwen rollen net zoals andere boxers op. Niets speciaals.

Tevreden met mijn bestelling.

Ben blij met mijn Biker Short, stof voelt zacht aan en draagt heel comfortabel. Ik had voor XL gekozen ivm het advies van de maat tabel maar denk dat een L ook had gekund. Het bestelde werd de volgende dag al bezorgd.

goede onderbroeken goede levering

past perfect en heerlijk zachte stof

Goede ervaring snelle levering

Goede ervaring en snelle levering

Zeer comfortabel

Zeer comfortabel

Prima spul

Perfecte pasvorm, heerlijk stofje, super snelle levering.

Top !

Makkelijk bestellen, snelle levering en heerlijke sokken !

Fijn ondergoed

Het bestellen ging en de producten zijn uitstekend! De levering ging echter wat minder soepel. Ik kon kiezen voor een avondlevering tussen 17:30u en 21:30u. Echter kreeg ik de volgende ochtend van DHL een berichtje dat ze tussen 12:30u en 15:30u zouden leveren. Het zou handiger zijn de optie van avondlevering niet aan te bieden als er niet met zekerheid aan voldaan kan worden. Uiteindelijk m'n pakketje bij een DHL punt in de buurt opgehaald.

zit goed

zit lekker

Mooie en goed zittende T-shirts en onderbroeken

Heb eerder artikelen van Bamboo besteld, en het bevalt uitstekend.

Snelle levering én mooie kwaliteit

Goed verpakt geleverd. Fijn materiaal en mooie kleuren

Goeie producten goeie levering kortom heel goed

Echt goeie producten en goeie levering.

Heerlijke comfortabele onderbroekbroek

Nog geen ervaring, net een 1/2 dag aan mijn billen. Het zit wel fantastisch, geeft lekker mee, (nog) geen krullende pijpjes.

Past als aangegoten, zit lekker, niets meer te wensen.

Houdt je in haar greep!!!!!!!!

TOP !!! zowel producten als service !

Awel .... Nog nooit ben ik zo tevreden geweest !! op 3 dagen tijd : Dag 1... Pakje aangekomen... Top-materiaal maar te groot Dag 2...Gemaild met de vraag hoe snel én correct ruilen? Bijna meteen antwoord Pakje wordt diezelfde dag... dag 2 al teruggezonden En dag 3 was het pakje met de juiste maat al thuis ! Zonder enige kost ! Als dat geen service !

Bestelling was er op tijd en de spullen zijn van goede kwaliteit, heerlijk zacht om te dragen!

geweldig!!!

Het draagcomfort is optimaal, nergens geen knellingen. Was al een tijdje op zoek naar ondergoed gemaakt van dit materiaal. Wel kan ik bij een volgende bestelling een maatje kleiner gebruiken, mijn vergissing. Verder hoop ik dat het ook in het wit gekocht kan gaan worden in de toekomst. Ga ook zeker de shirts en andere artikelen gebruiken.

Comfortabele onderkleding, draagt heerlijk!

Fijne comfortabele kleding, het zit heerlijk en voelt zacht. Ondergoed zit fijn, ziet er wel basic/sportief uit. Ik ga in de gaten houden of er ook andere modellen komen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD