Prima, zit goed.

Maat is kloppend,zit prima. Goede kwaliteit.

Zit prima is comfortabel

Ben enthousiast over het ondergoed

Geweldig bedrijf met mooie producten!

Snelle levering, in kleine dozen en altijd waar voor je geld! Draagt top, voelt lekker zacht aan en gaat lang mee is mijn ervaring!

Prima, kwaliteit goed, levering binnen 24 uur

Zie:

Kwaliteit is zeker goed, stukken beter als katoen. Heb wel nog steeds een beetje omhoog kruipende pijpjes, maar dat heb ik met alle boxers.

rare vervorming van de band van de onderbroek

Tijdens het dragen zit de band van de onderbroek constant dubbel. Ook na het wassen blijft er een rare vervorming inzitten. Verder is het draagcomfort prima.

Seamless is niet Seamless

Seamless is volgens mij naadloos. Helaas zitten er aan de achterkant waar het kruisje bevestigd is, wel aan elke kant een naad. Net waar je er last van krijgt als je lang fietst. En daar wilde ik ze nou net voor hebben. Ik ga ze wel dragen, maar vind het erg jammer. Was net zo blij dat ik een alternatief voor naadloos had gevonden wat niet vreselijk synthetisch was.

Snelle verzending Goede kwaliteit Draagt heerlijk

goede kwaliteit

Goede kwaliteit en lekker zittend ondergoed.

Snelle en correct geleverd

Het zit heel prettig.

Ik denk niet dat ik nog iets anders dan bamboe ga dragen. Zeer comfortabel.

Mooie kwaliteit, maar waarom geen brievenbuspakje?

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product, zacht materiaal, goed draagcomfort. Bestelling en tijdige levering zijn prima in orde, maar tot mijn verbazing was het product verpakt in een doosje dat door de brievenbus had gepast, maar dit doosje zat weer in een grotere doos en hiervoor kwam een bezorger aan de deur. Slechter voor het milieu en ik moest nog thuisblijven ook. Het moet toch anders kunnen? Happy Soaps levert mijn shampoo ook gewoon via brievenbus post.

Mooi kwaliteit en pasvorm

Bestellen ging makkelijk en snel. De shirts zijn heel erg fijn, lekker zacht, mooie kwaliteit en goede pasvorm.

Zit lekker

Shirts met lange mouw zitten erg lekker! De stof zelf had wel iets dikker gemogen. Super snelle levering.

Een bijna perfecte slip

Prettige website, snelle nette levering dus prima bedrijf. De sloop zelf is qua stof erg comfortabel maar blijft helaas niet mooi op mijn buik zitten, rolt wat naar beneden. Volgende keer maar echt een taillemodel denk ik.

Fijne producten, snelle levering

Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit. De levering is heel snel.

Heel comfortabel

De shirts passen heel goed en zijn fijn om onder de kleding te dragen. Prettig materiaal. Voelt fijner aan dan katoenen shirts.

Snelle levering van fijn ondergoed

Duidelijke site met ondergoed wat heerlijk zit. Het is heerlijk zacht en comfortabel.

Bamboo boxershort besteld voor mijn man. Zitten super goed. Goede en snelle service.

Heel fijn, zacht en mooi en veel maleń prettige dan andere stoffen en irriteert de huid niet.

Zo fijn. Ander ondergoed zit vol irriterende stoffen. Bamboe is echt het fijnste materiaal.

Prima product

Geen opmerkingen

Goeie kwaliteit

prima kwaliteit.

Op tijd geleverd en een goede pasvorm

Prima.

Duidelijke website. Snelle bezorging. Mooie en goede shirt qua kwaliteit