Fijn om te dragen

aanbevelings waardig

zeer aangenaam om te dragen!

Eenvoudig om te bestellen! Levering snel, correct en discreet. Maat van ondergoed is zoals je verwacht. Heerlijke stof om te dragen!

Bamboo basics draagt heerlijk koel

Het materiaal voelt heerlijk aan. De maat van de hemdjes vallen klein uit. Het is beter om een grotere maat daarvan te nemen. De T-shirts met lange mouwen zitten perfect. Ik ben blij met mijn aankoop.

Snel en netjes bezorgd.

Top service!

De producten werden snel bezorgd en zijn echt van een mooie kwaliteit. Ik had een verkeerde maat herenondergoed besteld maar kon dat kosteloos omruilen. Alles verliep moeiteloos en snel via whatsapp. Ik ben erg tevreden.

Wel zachte stof maar 't gaat snel rullen

De sneakersokken zijn van fijn materiaal en zacht. Maar na 1 x wassen had ik al rullen. Dat vind ik wel een nadeel

SNEL ONTVANGEN EN VAN GOEDE KWALITEIT

Prima onderhemden

Gemakkelijk te bestellen; snelle levering. Heerlijk zacht zittende comfortabele hemden: kan niet beter!

Goede kwaliteit, snelle levering

Geweldig ondergoed

Bamboo Basic bevalt uitstekend.

Ideale onderkleding nu de kachel wat lager staat.

Prima pasvorm

Prima pasvorm zowel de sokken als de onderbroeken.

Comfort en levering in orde en op tijd

GVD!! Ik heb deze beoordeling al een keer gedaan en mijn bestelling nog steeds niet ontvangen!!!

Voor de tweede keer dan: Op de dag van levering kreeg ik eerst een mail van DHL dat de bestelling geleverd was. Dat kan niet want ik lig in het ziekenhuis. Had gehoopt dat pakket door brievenbus zou gaan of bij de buren afgeleverd zou worden. Maar nee. In de volgende mail van DHL stond dat pakket naar Lidl Westervoortsedijk in Arnhem gebracht werd op zaterdag. Daarna zou ik een code toegestuurd krijgen. Code heb ik nooit gehad. In de week daarna heb ik een telefoonnummer gebeld op jullie website. De mevrouw stelde eerst dat dit nummer niet van Bamboo basics was. Vervolgens gaf ze aan dat het nummer wel voor leveringsproblemen was. Zij zou nagaan bij DHL waar het pakket is. Vervolgens niets meer gehoord. Nu ruim een week geleden. Echt hopeloos, en dan nu weer de tweede keer de vraag of ik jullie wil beoordelen. Hopeloos en slecht bedrijf, erg jammer want het ondergoed is perfect... ik verwacht niet dat er nu wel actie ondernomen wordt... maar bedenk wel, ik betaal bij jullie niet 3 onderbroeken voor een tientje. Maar voor 34 euro en dan ga ik er vanuit dat de systemen en processen kloppen. Dus niet.

Kwalitatief goed ondergoed

Mijn bestelde product is vlot geleverd. Goede kwaliteit, tijd moet het uitwijzen hoe het zich houdt

Goed en prettig ondergoed. Zonder meer

Koop het sinds iets van een jaar. De elasticiteit en pasvorm zijn goed. Heel draagbaar

Ben zeer tevreden

Zachte stof, aangenaam om dragen. Snelle levering

Goede duurzame kwaliteit

Heb sinds enkele maanden ondergoed van Bamboo Basics. Past perfect, voelt heerlijk en bovenal is ook na meerdere wasbeurten vormvast en verkleurt niet. In vergelijking met duurdere katoenen ondergoed voel hier geen naden en blijft het veel elastischer, In dit prijssegment zeer aanbevelenswaardig.

Super fijn ondergoed!

Deze hipsters zijn absoluut het fijnste ondergoed wat ik OOIT gedragen heb. Ontzettend zacht, prachtige kleur (roze) die bij alles past en het belangrijkste is de goede pasvorm zodat dit ondergoed helemaal op zijn plek blijft. Geen transpiratie en zelfs bij het sporten voel ik er helemaal niets van. Ik ga er absoluut nog meer bestellen want ik wil nooit meer anders.

product is prima hoef geen presentje

Goed en snel geleverd

De mij bekende kwaliteit

Was helemaal goed

super

snelle levering, goede kwaliteit ,draagt heerlijk. Heb een gevoelige huid en de meeste bh's gaan in de loop van de dag irriteren. Met bamboe basics geen last van. heerlijk zacht

Fijndragend

Zacht, soepel aanvoelend Goede pasvorm Jammer, bij 1 slipje na 1x wassen een deels afgescheurde rand die ik weer aan elkaar heb kunnen naaien.

Comfortabel ondergoed.

Dit is mijn eerste ervaring met Bamboo en deze is gelijk erg positief. Het bestelde ondergoed is comfortabel en voelt zacht aan. Het heeft een goede pasvorm. Ik ga zeker meer bestellen bij jullie.

Pasvorm en materiaal goed en fijn aanvoelend

Lekker dragend

16 Fokkerstraat