GVD!! Ik heb deze beoordeling al een keer gedaan en mijn bestelling nog steeds niet ontvangen!!!
Voor de tweede keer dan:
Op de dag van levering kreeg ik eerst een mail van DHL dat de bestelling geleverd was. Dat kan niet want ik lig in het ziekenhuis. Had gehoopt dat pakket door brievenbus zou gaan of bij de buren afgeleverd zou worden. Maar nee. In de volgende mail van DHL stond dat pakket naar Lidl Westervoortsedijk in Arnhem gebracht werd op zaterdag. Daarna zou ik een code toegestuurd krijgen. Code heb ik nooit gehad. In de week daarna heb ik een telefoonnummer gebeld op jullie website. De mevrouw stelde eerst dat dit nummer niet van Bamboo basics was. Vervolgens gaf ze aan dat het nummer wel voor leveringsproblemen was. Zij zou nagaan bij DHL waar het pakket is. Vervolgens niets meer gehoord. Nu ruim een week geleden. Echt hopeloos, en dan nu weer de tweede keer de vraag of ik jullie wil beoordelen. Hopeloos en slecht bedrijf, erg jammer want het ondergoed is perfect... ik verwacht niet dat er nu wel actie ondernomen wordt... maar bedenk wel, ik betaal bij jullie niet 3 onderbroeken voor een tientje. Maar voor 34 euro en dan ga ik er vanuit dat de systemen en processen kloppen. Dus niet.