Goede kwaliteit

Boxers besteld en die waren er snel . Zeer nette verpakking en de kwaliteit van de boxers zien er goed uit ..

Producten goed, Communicatie BB slecht Levering DHL super slecht.

Besteld en betaald daarna communicatie dood. In één X krijg ik bericht dat het verzonden is daarna DHL mail met tijdstip 10 voor levering. Kan dan ander tijdstip aanklikken werkte niet. Dan krijg ik bevestiging geleverd. Op een Zaterdag mijn bedrijf gesloten. Ben toen wezen kijken kon niks vinden gebeld naar BB werd niet opgenomen kon een mail sturen. Maandag op de zaak pakket lag buiten nat in het kozijn van de roldeur. Producten waren nog net droog wel zeer vochtig. Conclusie veel gedoe met alles doe dit niet nog een X heeft mij veel tijd spanning en geld gekost !! Doe er wat mee !!

Nog een paar keer wassen / dragen en dan kan ik een oordeel geven

Zie bovenstaand bericht

Heerlijk aanvoelend, mooie pasvorm

Voelt heerlijk aan en past perfect

Snelle levering prima kwaliteit

Vertrouwde kwaliteit

Geweldig.

Mijn man is super blij met de sokken.

perfect

geen opmerkingen

Altijd goed en kwaliteit.

Zeer te reden over gebruikte materiaal. Als zijde. Vraag: kan B.B. geen WIJDE bixershorts produceren? Goed als pyjama short te gebruiken.

Eenvoudig bestellen, vlotte levering.

Voldoet aan wat er over gezegd wordt. Ondergoed zit heerlijk. Maatkeuze vond ik lastig ondanks maattabel en advies om een maat kleiner te bestellen als je twijfelt. Volgende keer bestel ik nog een maat kleiner.

Kwaliteit en comfort

Na bestelling werd alles spoedig geleverd. Daarnaast draagt het gewoon erg fijn.

Heerlijk zacht

Bestelling vlot geleverd. Heerlijk zacht ondergoed. Nog geen ervaring met koud weer of het inderdaad isolerend werking heeft.

ik heb het ondergoed nog niet gedragen

ik kan nog geen ervaringen delen en heb toch een sterretje aan moeten kruizen, maar dat is niet van toepassing. ook kan ik mijn ervaringen nog niet delen met anderen

Draagt heel prettig.

Pasvorm is goed.

Zit prima

Goede kwaliteit en pasvorm

Comfortabel en snel

Bamboe basis outdoor sokken gekocht. Dit zijn zeer co⁶mfortabele sokken. Tevens zijn ze zeer elastisch.

Precies zoals gewenst

Prachtige verpakking en gratis extra: zwarte sokken voor vele maten, kon ik nèt gebruiken!

Fijne onderkleding en sokken

Fijne, zachte materialen. Zit heerlijk!

Perfecte pasvorm, lekker zacht aanvoelend.

Heerlijk zacht aanvullend materiaal, mooie warme kleur, perfecte pasvorm. De maten zijn zoals omschreven, niet te klein niet te groot. Geen ervaring met wassen, dus dat nog even afwachten.

Nog fijner dan katoen

De lange mouwen t-shirts zijn en blijven heerlijk zacht en soepel. De bestelling en levering gaat heel vlot en goed.

Comfortabel en passend

Gewoon goed passend, prettig dragend en functioneel

heel snel

de levering was heel snel en de producten voelen heerlijk zacht, voor herhaling vatbaar

Redelijk

Goed spul in een te.luxe verpakking. Helaas te.laat.geleverd

Prima kwaliteit

Prettige webwinkel

Makkelijk te bestellen, goede maatvoering, snelle levering, fijne producten.

Na 1 keer wassen zaten ze te krap. Jammer

Na 1 keer gedragen met padellen en zeer te vrede thuis gekomen de sokken gewassen op 30 graden ,daarna kreeg ik ze niet meer aan.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD