Goede kwaliteit en aangenaam draagcomfort

Positieve ervaring

Bamboo basics dragen prettig en goede kwaliteit, comfortabel.

Afleveren van de bestelling keurig en zorgvuldig.

Lekker zacht materiaal

Ondergoed en sokken dragen heerlijk

Erg fijn materiaal!

Ik vind de producten van Bamboo Basics erg comfortabel zitten en van goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Sokken zijn helaas maar in 2 maten en daardoor een beetje te groot

Zit heerlijk, echt een aanrader

Ik had dit niet verwacht ze zitten heerlijk en goede kwaliteit

Super soft

Great durable underwear

Boxers zitten heerlijk

Goede kwaliteit zit lekker en kruipt niet

Geshockeerd

Ik dacht iets duurzaams te kopen maar na het zien van de Keuringsdienst van Waarde ben ik erg geschrokken. De giftige stoffen die gebruikt worden voor dit materiaal: ik wil de producten terugsturen.

Snelle levering en goede sokken!

Alles goed geregeld: duidelijke site en prima sokken

Na een verkeerde levering van kleur Zeer netjes opgelost en alles snel geleverd En ja de kwaliteit is natuurlijk top

Fijne boxers

Fijne boxers snel geleverd

Topkwaliteit

Wat een fijn materiaal! Lekker zacht en soepel. Supersnelle levering met presentje en goed verpakt.

Primaa

Ik draag ook boxershorts van jullie

Bamboo basic sokken

Na zoektocht naar bamboe sokken kom ik op deze site. Na bestelling en ontvangst, goede kwaliteit en fijne stof en mooie verpakking. Ook leuk als geschenk om iemand bij te maken .

Mijn bestelling was niet aangekomen. Na mailcontact, bellen heeft geen zin, kreeg ik ogenblikkelijk een andere tandenborstel toegestuurd. Klasse! Na 3 weken kwam de eerste bestelling ook binnen. Die inmiddels retour gestuurd.

Uitstekende pasvorm, mooie kwaliteit

Wat een prettige onderbroeken zijn die Bamboo Basics. Uitstekende pasvorm, zacht en kwalitief hoogwaardig materiaal. Blijvertje!

Goed bedrijf ..prima service..heerlijke kleding

Ik heb ondertussen al mijn shirts en ondergoed van Bamboo Heerlijk comfortabel..lekker zacht Heel blij mee

Makkelijker te bestellen en snel geleverd

Fijne goed passende onderbroeken

Snelle levering en top product

Dit is mijn tweede aanschaf omdat ik erg tevreden ben over mijn vorige aankoop. De boxershorts voelen zacht aan. Zijn stevig en krimpen nauwelijks. Levering is super snel!

Uitstekende verzending en verpakking

Zowel sokken als ondergoed gekocht heerlijk zacht materiaal

Perfect ondergoed

Prima spullen heerlijk zacht, en het zit heerlijk goede kwaliteit ook.

goed product en snelle levering

alles ok, maar ik heb XL ondergoed besteld en krijg gratis sokken maat 35-40 ???

Fijne stof om te dragen

Draagcomfort van bamboe is heel prettig, onderbroekjes zijn prettig. De bh van bamboe geeft weinig tot geen steun helaas.

Mooie producten, vlotte levering

Fijne zachte topjes en hemden. Mooie kwaliteit en pasvorm.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD