Na 1x wassen al een gat

Voordat ik kleding draag, was ik altijd eerst alles. Helaas zaten er al meteen gaatjes in de string... De strings met de brede band, had ik daar geen last van. De sokken zijn ook goed! Zitten fijn!

Heerlijk zacht en warm

Heerlijk zacht en warm, comfortabel voelt als een kado.

Mooi en goede kwaliteit

Hipster zit fantastisch, voelt heerlijk aan. Mooie pasvorm. Nieuwe hoge model zit niet fijn. De band blijft niet zitten en krult om. Zal dit model zal ik niet meer kopen. Daar heb ik spijt van.

Mooi product, snelle levering

Buiten de kwalitatieve producten ook een snelle reactie van de klantenservice toen ik een verkeerde maat had besteld. Bamboe dokken voor mijn vriend die chemo heeft, maakt een wereld van verschil voor zijn voeten.

lekkere shirts, zitten heerlijk

Mooie kleur en snelle levering

Tot nu toe ok

Bestelling heel vlot geleverd, maar heb die nog maar 1 week, dus of kwaliteit ok is weet ik nog niet. Vermoed van wel.

Prima geregeld, makkelijk bestellen

Goed materiaal, erg zacht

Snelle levering en fijne stof en pasvorm

Uitstekend product, uitstekende service

Leveren snel en betrouwbaar. Bij een probleem wordt dit snel en adequaat opgelost. Uitstekende producten met ongeëvenaard draagcomfort

Soft and comfy

All products we bought feel incredibly soft. The quality of the fabric and sewing is also very good. Nice V-cuts on T-shirts and socks have an antislip stripe. All fit very well.

fijne sokken

lekker zacht en warme sokken

geweldig

mooie produkten. basics zitten als 2e huid. Er was foutje in de levering, kan gebeuren, maar dit keurig, snel en naar tevredenheid afgehandeld.

Duidelijke webshop, goeie producten

Ondertussen in het bezit van meerdere Bamboo Basics producten. Zowel mijn vrouw als ik zijn er erg tevreden over. Lekker zacht, lekker warm.

Mooie heldere kleuren,snel geleverd naar vooral lekker zacht dragend

2e bestelling blijft mooi na zoveel wasbeurten. Ga nog meer bestellen.

Kwaliteit en comfort

Zowel sokken als topjes zijn van prettig materiaal wat stevigheid biedt, maar ook zacht en soepel aanvoelt. Ook na meermaals wassen. Zeker een aanrader!

Super sokken

Het zijn super sokken, zitten goed en lekker

Heerlijke zachte shirts ontvangen

Bamboo shirts zitten super lekker en warm. Mooie kleur donker blauw ook.

Goed product voor een mooie prijs

Goed product voor een mooie prijs en snelle levering.

Topkwaliteit

Al diverse keren bij Bamboo Basics besteld. Van sokken tot shirts en ondergoed, ook voor mijn vrouw. Superkwaliteit en "problemen" snel opgelost. Kom hier zeker terug. Een opmerking, shirts zouden van mij iets korter mogen. Draag maat S, ben 175 cm en weeg 66 kg.

Goede kwaliteit

Enige verzoek is om de dames shirts in meer kleuren beschikbaar te stellen!

Heerlijk zacht prima kwaliteit Min puntje geen mail ontvangen bevestiging van de bestellingen

Goed en mooi !

Goed mooi en correct!

zoals het moet

Goed verpakt, leveringstermijn prima (ik meen 3e dag). Conform de bestelling, prettig zittende kleding.

Snel toegestuurd.

Heerlijk zacht.