Zitten zalig, heerlijk stofje.

Langzamerhand gaan alle andere merken de la uit, bamboo basics blijft over. Zitten heerlijk en als gegoten. Alhoewel de prijs vrij hoog is heb ik het er wel voor over.

Snelle levering en fijn product!

De bamboe t-shirts dragen comfortabel. Ook bij (berg)wandelen of sporten heel geschikt vanwege het ademend vermogen. Meer verschillende kleuren zou nog wenselijk zijn.

Wat een super goede service

Voor het eerst ondergoed besteld. Ik moest wat wennen aan de pasvorm maar de kwaliteit is fantastisch. Daarbij is de service ontzettend goed.

Zacht en goede pasvorm

Ik had vantevoren verwacht dat je bij Bamboe kleding harde vezels zou voelen maar het voelt heel zacht aan!

fijne shorts

Fijne shorts, zacht en goede pasvorm

Snelle levering en goed product

Ik had het de volgende dag al binnen. De materialen zijn erg zacht en de pasvorm mooi.

Voor herhaling vatbaar

De sokken die ik besteld heb voldoen aan al mijn verwachtingen. Ze zijn lekker zacht aan mijn voeten; perefct qua dikte en mooi van kleur (donkerblauw). Ik ben er heel tevreden over.

goede producten!

bh's zitten super maat S, en de sokken helpen met mijn enkel, alleen heel moeilijk aan en uit-trekken, zit dus heel strak en ik heb 37 en slanke kuiten...hopelijk wordt dit beter in het dragen...

Vlotte levering en communicatie

Betrouwbaar bedrijf met goede producten. Aan te bevelen!

Band krult in de taille

Van de broekjes krult de band in de taille. Stinkvervelend

subliem

Prima op tijd geleverd; bij opening van pakket bleek 1 item een beschadiging te hebben; na een telefoontje werd diezelfde dag nog een goed artikel gezonden. Prima service!

Net zo als altijd, alles naar wens

als verwacht

Groeten aan jelle

Fijne sokken, snelle levering

Fijne sokken,zeer comfortabel.

De boxershorts en het shirt zitten goed! Snelle levering. Ga ik zeker vaker doen.

Voor herhaling vatbaar

Wat een mooi kwaliteit van shirts! Daar was ik al langer op zoek naar. Draagt fijn en sluit goed aan zodat je ze ook onder strakke kleding goed kunt dragen.

Zit heerlijk en goede pasvorm

Heel tevreden met het ondergoed van Bamboe Basics

Heerlijk en duurzaam materiaal

Mooie pasvorm maar niet stevig. Materiaal is te slap

Pasvorm is mooi maar materiaal is niet stevig genoeg

Heerlijk materiaal

Materiaal is heerlijk, inderdaad warm als het koud is en koel zodra het weer warmer wordt. Zelfs transpiratie luchtjes worden opgenomen. Snelle nette levering. Een minpunt: Bij een van de 2 grijze t-shirts met lange mouw ontbreken er een paar draden in het weefsel zodat er een soort ladder ontstaan is, jammer. Jammer, moet nog vervangen worden. Verder tevreden klant.

Alles perfect

Prachtige kwaliteit tegen een goede prijs. Snelle service. Ik ben en blijf klant.

Aangenaam om dragen.

Warm en voelt alsof je niets draagt.

Zit helemaal lekker en mooi verhaal.

Zit comfortabel, goed verhaal, snel geleverd, mooi materiaal, hoge kwaliteit.

Heerlijk product snel bezorgd

Een goed degel ik jk product met duidelijke bezorgwijze. Het zit goef en blijft lang bruikbasr

Fijne onderbroeken, snelle levering

Zacht en comfortabel en duurzaam.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD