Fijne onderbroeken, snelle levering

Zacht en comfortabel en duurzaam.

fijn produkt uitstekende service

heerlijk om te dragen. Een maat te groot werd zonder omhaal geruild voor een kleinere maat.

Heerlijk zacht

Zeer comfortabel, snelle levering zeer tevreden

Sokken zijn fijn, maar de bezorging duurde lang.

De sokken zijn van goede kwaliteit. Het duurde echter dagen voordat bamboo basics ze verstuurde.

Subliem

Ik ben sinds het eerste gebruik van Bamboo Basics boxershorts verkocht en sindsdien verknocht. Mijn eerste set van 2x3 waren na jaren fanatiek gebruik toe aan een nieuwe set van 2x3. De oude draag ik af, de nieuwe voeg ik toe. Nu ook in diverse neutrale kleuren. Zacht, sterk en basic design. Niet op de laatste plaats: stukken duurzamer in productie en gebruik. Gotta love it.

Ik heb last van opgezette benen rond de enkels en dat wordt steeds beter en heb daarom nu weer een beter gevoel.

alleen de maat die normaal is als persoon {kan volgende keer een maatje kleiner!!],materiaal is prima.

Goeie pasvorm, fijne stof

Snel bezorgd, mooie kleuren

Fijne zachte sokken

De sokken hebben een fijn draagcomfort.

Het zit als gegoten

Ik heb een snel geïrriteerde huid, dit door o.a. medicatie. Ander ondergoed zorgt voor uitslag en rode strepen. Met Bamboo geen last. In 1 woord HEERLIJK.

Superzacht, superfit

Heerlijk ondergoed. Het zit perfect, snijdt niet en is superzacht. Ik weet nog niet hoe het na een paar keer wassen zal zijn, maar de eerste indruk is geweldig.

nog steeds niets ontvangen

ik kan geen ervaring delen omdat ik DE BESTELLING NIET ONTVANGEN HEB GELIEVE DIT NA TE WILLEN ZIEN MVG

Correct en verzorgd

Zowel bestelling, levering en het product zelf werden op verzorgde wijze uitgevoerd en geleverd. Top!

Heerlijk zacht!

Geweldig ondergoed, wat heel zacht aanvoelt en heel prettig zit.

Aangenaam

Zeer fijne stof aan de huid,voelt als een 2 e huid ,geen irritatie bij het zweten. Enige nadeel heeft wat tijd nodig om te drogen op het droogrek

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle levering. Ik had 4x 2-pack besteld en dat zit dan in 4 doosjes, misschien wat zonde? Het had van mij ook los bij elkaar gemogen. Heerlijk materiaal!

Aangenaam dragen

Aangenaam dragen

Heel fijn draagbare en betaalbare onderkleding!

Fijne webshop. Duidelijke info en betaalbare producten. Snelle levering.

comfort

Ondergoed van Bamboo Basic draagt heel comfortabel.

Heerlijke stof

De bestelling werd snel geleverd. De kwaliteit is prima. De shirts zitten erg lekker

Heel goed ❤️

Heel goed ❤️

Snelle levering goede kwaliteit

Supersnel geleverd met de ouderwetse kwaliteit

Geeft geen steun, gaat retour

Lekker zacht, maar zwaar onvoldoende waar het steun betreft van de tops! Ze gaan dus gewoon retour!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD