Fijne kwaliteit en een goede service.

Supersnel.geleverd en goede kwaliteit.

Vandaag besteld morgen in huis. Ook in de was blijven deze supergoed en merk je dat je kwaliteit gekocht hebt.

Heerlijk ondergoed

De bamboo onderbroeken zitten heerlijk. Onder Kleding nauwelijks te zien. Snelle levering.

De shirts zitten heerlijk

De stof is erg fijn, zit goed om je lichaam. Heel blij met m'n basics!

Echte kwaliteit

Ik heb voor de 2e keer een bestelling gedaan. De producten van de eerste bestelling bevielen zo goed dat ik dacht: daar wil ik meer van!

Snelle levering en ze zitten heerlijk.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Hele fijne zachte stof, goede pasvorm

De stof is heel fijn en zacht en comfortabel en vormvast, enige minpunten die ik kan noemen zijn: Het duurde een week voordat het geleverd was, en de bikershort Suze voor dames heeft een tape in de naad (vermoedelijk om uitrekken te voorkomen oid) en die kan na een paar uur gaan irriteren, ik los dit op door de short binnenstebuiten te dragen. Maar alsnog zeker heel erg aan te bevelen, ik vind de sokken en short erg fijn, en de boxers en lange shirts worden ook enorm gewaardeerd door mijn man.

prima niets mis mee.

voldoet aan de verwachting. gewoon waar voor je geld, geen chinese rommel.

Snelle en goede afhandeling van de bestelling

Hele fijne pasvorm en prettig materiaal

Super mooie en zachte stof

Snel gekrverd! Goede kwaliteit

Fijn produkt

Ik vind het kei fijn zitten..heb er meteen weer 2, bij besteld

Makkelijk bestellen.

Snelle levering, goed product

zacht en warm

eerste indruk is comfortabel, nu eens kijken na verschillende wasbeurten

Snel geleverd , heerlijk zacht materiaal

Goeie service. Mijn bestelling werd snel geleverd, maar er ontbrak een item. Na een mailtje kreeg ik direct antwoord en het werd gelijk nagestuurd. De hemden Anna zijn heel erg fijn en de padded top is ook top! Geen knellende naden, fijn materiaal Zeer tevreden

In een woord, top.

De T shirts voelen aan als een 2de huid, super comfortabel.

Snel bezorgd

Mooie basic tshirts die snel en keurig verpakt bezorgd worden Overzichtelijke website Goede prijs

Passen naadloos perfect!

De broekjes zitten heerlijk, passen perfect en zijn zo zacht op je huid dat je ze niet eens voelt. Eindelijk een perfect broekje gevonden, zonder gescheur en geschuif en vervelende pasvormen! Ideaal! Ik wil niet anders meer dragen!

Binnen een dag geleverd, mooi verpakt, prachtige kwaliteit, goede pasvorm.

Fijn product

Ik heb de t-shirts teruggestuurd omdat de maat niet goed was. Ze vallen erg groot uit. De sokken heb ik wel gehouden, deze zitten fijn en houden zich goed in de was. Dat je moet betalen om te retourneren vond ik minder., daarom niets meer besteld.

Het zit goed.

Het past goed, het zit goed en het is luchtig.

goed zittend ondergoed en t shirts. fijn materiaal dat niet irriteert aan de huid.

Terugkerende klant

Al mijn 4de bestelling gedaan. Heerlijk zacht ondergoed, fijne sokken en shirts. Het lijkt er wel op dat mijn laatste bestelling iets strakker zit. Daar ben ik wel blij mee want ik vond mijn maat tot nu toe wel wat te ruim, ook al zit het dan alsnog lekker. De biker short heeft een hard stukje aan de binnenkant van het been dat in je vel prikt. Ik weet nog niet wat ik daar aan ga doen.

Snelle service en goede producten

Het bestellen en de aflevering van mijn bestelling gaat heel makkelijk en snel. Het enige dat me opvalt is dat de t-shirts wel heel erg lang zijn (terwijl ik de ‘korte’ versie heb besteld). Wellicht bestel ik volgende keer een maat kleiner…

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD