Snelle service en goede producten

Het bestellen en de aflevering van mijn bestelling gaat heel makkelijk en snel. Het enige dat me opvalt is dat de t-shirts wel heel erg lang zijn (terwijl ik de ‘korte’ versie heb besteld). Wellicht bestel ik volgende keer een maat kleiner…

Heerlijk zacht , warm en comfortabel.

Drogen is misschien een dingetje, maar ach dat gaat vanzelf...

Goede service en een goed product

Ik ben tevreden en erg blij met het product.

Super fijne boxers

De boxershorts werden keurig op tijd geleverd en ze dragen geweldig!!

Sneller levering van zeer goede kwaliteit.

Ik draag al langer shirts en sokken van Bamboo Basics. Fijne kwaliteit!

Prettig

Gemakkelijk zaken gevonden waar ik naar op zoek was. Had ook graag nog in een andere kleur kunnen bestellen. Aangenaam product dat wel uitrekt. Volgende keer bestel ik een kleinere maat.

Lekker zacht goed dat goed zit zegt mijn vrouw

Mooi goed dat makkelijk te bestellen was en keurig op tijd werd bezorgd. Het was een leuk presentje voor míjn vrouw.

Goede keuze snel klaar.

Duidelijke site zonder poespas. En de sokken zitten heerlijk!

Fijn spul!

Zit lekker, voelt erg zacht aan, blijft goed na wassen, al mijn boxers en sokken vervangen door bamboo!

Heerlijk zacht....

Al meerdere jaren ervaring....

Wil niks anders meer!

Super produkt

Inmiddels mijn favoriete ondergoed / sokken en t-shirts

Ik gebruik deze producten sinds circa 1,5 jaar, inmiddels zijn dit mijn favoriete ondergoed / sokken en t-shirts, zitten heerlijk, staan goed en gaan tot nu toe lang mee.

Prima kwaliteit en super levering.

Shirts zitten echt heerlijk. Sokken moet ik nog gaan proberen, maar ook die voelen heerlijk zacht aan dus ben benieuwd.

Heerlijk zittend ondergoed!

Lekker aansluitende boxers die nergens knellen en aan het eind van een -soms lange- werkdag lijkt het alsof je hem niet gedragen hebt! Moest wel even opletten dat ze niet bij de 60 C graden-was gingen.

Voelt fijn aan

Voelt fijn en zacht aan

Heerlijk warm die thermo t shirts

Heb reuma en heb het eigenlijk altijd wel koud nu met geen verwarming aan , is Thermo de oplossing .deken in de stoel over de benen en ik heb het lekker warm

draagt precies zoals beschreven

had de pest aan bh's en droeg ze zo min mogelijk en deze voel ik niet dat ik hem aan heb

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed. Zoals het hoort...

Snelle levering top product!

Zie bovenstaande zin

Super zacht

Fijne basics, zacht en soepel. Kwaliteit blijf ook mooi na het wassen.

Fantastische kwaliteit van de producten, en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden en ga hier zeker vaker bestellen.

Super product en goede service

Ik heb ondertussen sokken, boxers en shirts van bamboo en wil nooit meer iets anders. Isolatie waarde bij warm en koud weer is er echt, draagcomfort is subliem. Vocht wordt goed opgenomen en ik heb nog geen transpiratie spoortjes geroken! Laatste levering kwam met een fabricagefout en dat is heel snel en goed geregeld door Bamboo Basics.

Ik ben om, wil nooit meer iets anders

Ik ben bamboo basics gaan dragen om een duurzamere keus te maken. De stof is zo zacht en comfortabel dat ik nooit meer iets anders wil!

Mooie producten

Mooie kwaliteit. Vlotte bezorging.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD