Km maaa

Maat is prima

Drie producten gekocht, over twee ontevreden.

Ik heb drie producten gekocht waaronder twee hemdjes, shirt met lange mouwen en drie boxershorts. Over de boxershorts ben ik zeer tevreden, lekker stofje en zou deze zeker weer aanschaffen. De shirtjes en hemdjes voelen goed aan maar zijn te kort. De pasvorm voldoet niet aan mijn eisen, helaas had ik ze al gewassen anders had ik ze zeker retour gestuurd.

Snelle levering volgens afspraak.

Ik heb shirtjes zondag besteld en op maandag zijn ze geleverd.

Zeer prettig

Snelle verzending, goede klantenservice en fijne producten. Zeer tevreden

Kan ik ook 10 sterren geven?

Wat een ontzettend fijne spullen koop ik steeds weer bij bamboo basics. Heerlijk en zacht materiaal, goede pasvorm, niet goedkoop maar het geld echt waard. Daarnaast een geweldige klantenservice die denkt in oplossingen en ontzettend klantgericht is. Wat mij betreft nooit meer ander ondergoed en sokken!

Handig in gebruik

De app werkt matig. Versturen van het document naar mijn bestanden is mij nog niet gelukt.

Goede ervaring

Mooie producten. Zoals verwacht. Snel geleverd

Fijne t-shirts en betrouwbare levering

Eerste ervaring met de t-shirts is positief qua kwaliteit en comfort. Levering was snel, netjes en efficiënt verpakt. Verwachting op basis van de site informatie is daarmee uitgekomen.

Zitten fantastisch

Zitten gewoon heel lekker.

Zacht,mooi sluitend ondergoed

Zacht mooi sluitend ondergoed. Goede service

Goeie producten en top levering!

Betaalbaar en zeer comfortabel

comfortabele en erg zachte boxershorts. En eindelijk sokken gevonden waar mijn zweetvoeten niet zo van gaan stinken.

Fijn en soepel ondergoed

Bamboe is comfortabel en sluit mooi aan op je lijf.

zitten lekker comfortabel

het ondergoed is stevigen comfortabel

Mooi materiaal, zacht en goede vorm

Heel tevreden met dit ondergoed! Maat komt overeen en draagt heel fijn!

Super comfortabel

Ik heb de T-shirts van bamboo basics. Voelen heerlijk zacht aan en ideaal onder trui of vest te dragen. Ik ga daar zeker meer van dragen.

Lekker snel geleverd en fijne boxers.

Ik wilde mijn collectie uitbreiden en dat was snel geregeld. Besteld en snel in huis.

Die waren voor mijne zoon en ik had ooit eentje op de markt gekocht en daar was hij zeer tevreden over.

Super zacht

Super t-shirt, mooi van kleur en lekker zacht en niet te vergeten, draagt heerlijk.

Snel en keurig verpakt!

Wat draagt dit toch fijn: bamboe! Heel blij mee.

Goed product

Al meerdere keren wat besteld en prima spullen ontvangen. Zal indien weer nodig nogmaals bestellen.

zie hieronder

goede en snelle service, fijn produkt

tof produkt

super tof product. Graag lange kniekoussen voor deze winter. iets wat je veel in italië ziet, koussen tot net onder de knie, daar houden wij van!

tevreden klant

tevreden met de bestelde artikelen

Mooi, zacht en duurzaam ondergoed.

Mooie kwaliteit en goede pasvorm

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD