Superfijne basics!

Zacht, aangenaam, fris, comfortabel, huidvriendelijk, oersterk, warm. Ik wil voortaan alleen nog maar Bamboo Basics

kan niet meer zonder bamboo basics

inderdaad zijdeachtig en fris, ook na een lange tijd dragen vaak wassen. In de zomer met korte mouw en in de winter met lange mouw goed te dragen onder bloesje, trui of wat dan ook. Ook heerlijk om in te slapen.

Als een tweede huid

Het ondergoed van bamboe zit comfortabel. Voelt zacht aan en is, nu in de herfst, ook lekker warm. Het blijft ook na meerdere keren wassen, goed in vorm.

Zitten goed

Lijkt of mijn voeten warm blijven

Goed geregeld!

Perfect ! Makkelijk bestellen en volgende dag al in huis.

fijne kleding

snelle levering, correct en de kleding draagt fijn

Goede kwaliteit, snelle levering

Prima kwaliteit boxershorts, prima pasvorm. Makkelijk te bestellen, de volgende dag in huis.

makkelijk en snelle levering

Eenvoudig te bestellen via website en de volgende dag in huis

Product behagenlijk

Super pasvorm

Ik heb al meerdere boxershorts van Bamboo Basics en ze bevallen prima.

Zit heerlijk

Alles zit fijn van ondergoed, de hempjes, sokken en lekker zacht de kleur zwart blijft ook mooi na veel wassen. Dus een blijvertje voor mij, pas ook alles besteld voor mijn moeder top. Gr leonie

Snelle levering , goed produkt

Oké

Heerlijke sokken

Fijne zachte sokken. Ben er heel blij mee!

Het ondergoed voelt heel zacht en zit comfortabel, de sokken zitten ook erg prettig

Altijd snelle levering

Vrijdagavond besteld en de volgende dag al bezorgd. Kwalitatief goede producten die zacht aanvoelen.

Kwalitateit

Snelle levering Kwalitatief Zacht Nu nog boxershorts met motief ontwerpen!

Ik ben heel tevreden

Het materiaal van Bamboo Basics is zacht en het ademt.

DRAAGCOMFORT GEWELDIG

Zeker als het warm is is het geweldig materiaal omdat het vochtdoorlatend is en daardoor prettig om te dragen

Prima sokken

Heel aangenaam om te dragen

Voelt lekker zacht op de huid en sluit goed aan

ik vindt het een goed kwaliteit product

het slorpt geen zweetdruppel op in het ondergoed dus het schuurt niet tegen je huid tegen over katoen tegen als je wandelde en dan licht je huid open bij baamboe niet

Ben zeer tevreden

Heerlijk stofje om je lijf

GOED contact en bezorging

Als u bedoelt contact en bezorging,goed Draagcomfort nog niet uitgetest, ...

Snelle bediening

Top kxaliteit