Geweldige site

Geweldige pasvorm. Goede levering. Bij klachten snelle handeling.

voelt heerlijk zacht en zit perfect.

voelt heerlijk zacht en perfecte pasvorm. Ook op de levering alleen maar lof.

Gewoon fijne basics

Ondergoed en sokken zitten gewoon lekkerder dan het gewone katoen. Dus ben er erg blij mee. Mijn tweede bestelling hier. Ik kom zeker weer terug!

Mooie spullen, snel bezorgd.

Mooie spullen, snel bezorgd.

Snelle bestelling / afhandeling / levering!

Eenvoudige bestelprocedure op de overzichtelijke website. Snelle levering. Echt mooie spullen. Kwaliteit en hoog draagcomfort!

Geheel volgens mijn verwachting

Kreeg precies wat ik verwachte. Prima

Ik kan niet beoordelen wat ik niet ontvangen heb!

Ik ben ontgoocheld. Ik plaatste de bestelling en kreeg verder geen nieuws over het tijdstip van de levering. Nu ik de vraag om een beoordeling te plaatsen krijg veronderstel ik dat er iets volledig fout is gelopen. Waar blijft mijn bestelling??? Er is totaal geen opvolging!!!

snel geleverd in normaal pakket die in de groene brievenbus kan

Tevreden dus.

Ze zitten prima

Prima Ook naar het wassen zitten ze goed.

Heerlijk, zacht ondergoed en snelle levering

Ik heb al diverse soorten ondergoed van Bamboo Basics; boxershorts, strings, hemdjes, sokken en shirts. Heerlijk, zachte stof die mooi blijft na vele malen wassen. Zwart blijft ook echt zwart. Voor mij geen ander merk meer voor mijn ondergoedbasics.

Hele snelle bezorging, top kwaliteit indergoed.

Perfect!

Ondergoed van fijn, zacht materiaal.

Heel zacht ondergoed

Het ondergoed sluit mooi aan, voelt heel zacht en kriebelt niet omdat er geen naden of labeltjes inzitten. Ook na het wassen blijft het mooi. Mede door de mooie verpakking echt een cadeautje voor jezelf.

Prima en snelle service

Hele goede en snelle service!

Mooi materiaal

Voelt zacht aan alleen vallen de dames slipslips ruim. Volgende keer toch een maatje kleiner. M ipv L.. (ik had de maattabel geraadpleegd)

Kwalitatief goede producten en een vlotte levering.

Hemdjes sluiten mooi aan, zitten zacht en voelen warm en comfortabel. De sokken zijn zacht en stevig, mooie kwaliteit.

Het voelt heel soepel aan

Het lijkt erg comfortabel

Mooi produkt

Snelle levering, fantastische kwaliteit, goede pasvorm, snelle levering

Snel zweetlucht in shirt

Enkele maanden geleden heb ik twee bestellingen bij Bamboo Basics geplaatst. Hier heb ik 4 ondershirts en een aantal ondergoed gekocht. Het ondergoed was slecht aan elkaar genaaid en er zaten in 2 slips al gaten voordat ik ze aantrok, dus deze heb ik hersteld. De shirts ruiken binnen een uur al bij de oksels. Voor mij is dit reden genoeg het niet meer te kopen. Bij katoenen shirts die ik al 15 jaar heb, zit er niet binnen 1 uur een zweetlucht aan, sterker nog ik ruik daar vaak niets. Dus mijn vermoeden is dat dit aan het materiaal ligt. Of de combinatie van mijn huid en de stof. Mijn review had aanvankelijk 1 ster, maar de service is wel degelijk goed, dus daarom heeft het nu 3 sterren.

Snelle levering; prima kwaliteit

De bestelling wa eenvoudig. Alle artikelen zijn op voorraad en er wordt snel geleverd.

Product voelt heerlijk zacht en comfortabel

Heerlijk laagje om onder iedere outfit te kunnen dragen.

Snelle levering, slips gekocht voor mn dochter en mijzelf, zelf nog niet gedragen, mijn puber is dol enthousiast over haar 3 slips, lekker warm mam zei ze en het zit heerlijk! De maat had iets kleiner gekund, dus hrb nogmaals bestelling gedaan, die komt vandaag met een kleinere maat voor haar, namens mijn puber een TOP product, had haar beloofd nw kwaliteit ondergoed dit kwam voorbij, en t is een schot in de roos!

Mooie zachte heel zwart T-shirtje’s en de verpakking was ook prima, kon zo door de brievenbus.

Mooie zachte heel zwarte shirtjes en de verpakking was ook heel goed, weinig overtollig materiaal en het kon zo door de brievenbus. En ook nog afgeleverd zoals aangekondigd.

Ik ben erg tevreden met de producten. Ze zijn heel lekker zacht, zitten goed en stinken minder snel dan mijn normale katoenen shirts.

Prima , maar niet zo zacht als ik had gehoopt

Maar M van t-shirt valt beetje klein. Hemdjes M zijn prima.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD