Makkelijk te bestellen en wordt snel geleverd

Ondergoed nog niet gedragen.

Voelt in de hand zacht aan. Kan pas later een oordeel geven over het draagcomfoor.

Aantrekkelijke maar ook onjuiste informatie op de webshop

Als nieuwkomer was ik blij te zien, dat jullie setjes verkopen van soepel en goed materiaal. Alleen blijkt het setje (setjes) om alleen slipjes te gaan. Nergens staat dit duidelijk vermeld.

Prima draagcomfort

Het is alleen jammer dat een inlegkruisje er niet in plakt

keurig verzonden

Prettig om te dragen. Fijne pasvorm.

Het is van goede kwaliteit in verhouding tot de prijs.

Het ondergoed zit keurig passend en blijft ook goed na enkele wasbeurten

Bambolotastic Fantastic

Wat een mooie simpele Basics ervaring. Je besteld, je ontvangt en het klopt gewoon. Kwaliteit is super. Dit uit eerdere bestelde producten die was na was in vorm blijven.

Uitstekend snelle levering compliment

Zeer tevreden uitstekende service

goed en snel

het bestellen ging makkelijk, het werd snel verzonden en het is goed materiaal.

tevreden.

de Liam-trunk is comfortabel en voldoet aan mijn verwachting. price/performance is in orde. Aanbevelen? ieder moet zijn eigen keuze maken, ik ben content met mijn aankoop en heb na het proefpakket bij besteld.

Prima product

DHL had moeite om ons adres te vinden. 3 keer langs geweest

prima verzorgd en snel gelevert

ik heb de Bamboo Basics geprobeerd en ze zaten prima sluiten heel goed aan en hebben goede pijpjes heel pretrig im te dragen

Mooi en comfortabel

Mooi ondergoed, ruime keuze, handige website, vlotte levering en ecologische verpakking

Verkeerde pasvorm slips

Eerst kocht ik slips met schuin oplopende pijpjes. Nou, die zitten helemaal niet fijn. Toen kwamen de slips met pijpjes. Dat leek me veel beter, die had ik al eerder gehad van een ander merk. Maar deze kruipen tussen mijn billen, het is verschrikkelijk. Ik wil een normale hoge slip met pijpjes. En die hebben jullie niet blijkbaar.

Vlotte aankoop én levering

Vlotte afhandeling

Steengoed

Draag alleen nog sokken van Bamboo Basics. Goede kwaliteit, voelen zacht aan. Pasvorm blijft lange tijd goed

Alles is vlot verlopen

Alles is vlot verlopen

Prima beetje prijzig verder goed

Mooi product maar slechte bezorging

Afspraak voor tijd bezorging niet goed gegaan waardoor ik zelf in stromende regen pakket moest halen...minpuntje

Goede pasvorm, fijn materiaal.

Degelijke en sterke kleding

We hebben nu alle soorten sokken, T-shirts en boxers van Bamboo Basics en we blijven uitbreiden. Zowel in de zomer als in de winter is het fijn materiaal.

Super comfortabel

Super comfortabel

fijne pasvorm, fijne stof, fijne shirts

mooi kleur grijs en heerlijk zacht materiaal

Fijne sokken en snel geleverd

Voor het eerst bamboo sokken besteld op advies van een kenner. Erg fijne sokken en snel geleverd

zeer goed

alleen spijtig dat T-shirts lange mouw Lara (2-pack) niet in maat XXL bestaan