Prima enmooi ondergoed

Het voelde lekker toen ik het paste en het was keurig ingepakt met papier in de doos! Kompleet!

Snelle levering, en erg tevreden over de kwaliteit van de t-shirts !

Erg handig dat de maten Vd modellen bij de producten staan, dat maakt het bestellen makkelijker. De shirts korte mouw bevallen me erg goed, goede pasvorm, en kwaliteit.

Heerlijk materiaal

Voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Maar de pasvorm was voor mij niet optimaal. Dus ga misschien ander model nog proberen. De pasvorm op de foto van het bhtopje viel lager uit. Helaas

Comfort

Zit heerlijk, de stof voelt fijn.

prima zoals dat ook hoort

een prima ervaring

Fijne artikelen en prima service

De artikelen zijn zacht, zitten fijn, hebben een goede pasvorm en blijven tot nu toe mooi en goed (ook na een paar keer wassen). Verzending was ook snel en prima verpakt. De prijs zou voor mij wel nog net wat lager mogen, want voor basic ondergoed is het wat aan de hoge kant.

Het zit lekker!

Het materiaal is zacht en zit heel prettig. Mijn huid is nogal gevoelig voor irritaties en van deze bamboematerialen heb ik geen enkele last. Wel heb ik een vraag. Ik heb de bh's gebruikt en de bandjes zakken vaak af! Zou er ook een bh ontwikkeld kunnen worden met iets van een kruis op de rug, soort sport bv?

Alles ok!

Snel verstuurd en goeie koopwaar!

Goede kwaliteit en heerlijk materiaal

ik ben dol op bamboo producten

Lekker spul, netjes volgens afspraak bezorgd

Te klein, maar misschien na een paar maandjes lijnen zal het wel lukken.

zie boven.

Mooi materiaal, vlotte levering

Bamboe, zacht en aangenaam om te dragen

Prima ondergoed

Heel fijn ondergoed. Bestelling was vlot binnen. Meer dan tevreden dus.

Perfecte pasvorm en snelle levering. Gunstige prijs.

Dit is de 2e bestelling die ik gedaan heb en nu maar gelijk 6 boxers basic. Heerlijke pasvorm en lekker materiaal. Ook na een wasbeurt zit het nog prima.

Fijne winkel

Fijne winkel met fijne producten. Alleen jammer dat ze dhl als vervoerder gebruiken. Die maken er altijd een potje van.

Pasvorm en kwaliteit viel mij erg tegen

Niet tevreden. Zou het niet meer kopen.

Uitstekende afhandeling

Snelle levering, goede verpakking en prima kwaliteit.

Prima levering

Levering was snel. Ondergoed prima alleen nadeel dat maandverband er niet in vastplakt vanwege het materiaal dat niet hecht aan de plakstrip.

Prettig om te dragen.

Zowel de sokken als ondergoed

Heerlijk om te dragen

Eerst een setje geprobeerd. Zo goed bevallen dat ik nu meer van dit ondergoed heb gekocht. Draagt heerlijk, goede pasvorm en blijft ook na maanden dragen en wassen prima (als nieuw)

Fijn bestelproces en goede producten

Blij met de shorts en padded bh! Shorts zijn perfect onder een rok/jurk om bijv. chafing (schuren bovenbenen) te voorkomen. De bh staat goed en is zeer comfortabel.

Snelle levering , mooie kwaliteit, lekker zacht materiaal Zit héérlijk !!!!!

Uitstekend, zitten heerlijk

Goeie kwaliteit, snelle levering