Heerlijk comfortabel ondergoed

Wat zit het ondergoed heerlijk comfortabel! Knelt niet en voelt super zacht aan. Ben blij met het product!

Boxershort voldoet precies aan de verwachting!

Perfecte pasvorm en voelt heerlijk koel aan

Snel, goed, heerlijke kleding

Goed product en snelle levering!

Altijd fijne sokken blij mee!

probleem met retour

Twee keer een bestelling geplaatst 2 x 2 singlets en 1 x sokken. De singlets zijn prima fijn om te dragen . De sokken vallen erg strak uit om mijn benen en knellen. Door mijn diabetes geeft dat problemen. Retour daar moest ik€5.25 voor betalen en dat vind ik te veel Met vriendelijke groet Douwe Scheltens

Het draagt heel fijn.

Fijn ondergoed, knelt niet en tekent niet af.

Prima kwaliteit

Levering volgens afspraak, fijne kwaliteit

1 onderbroek zit al een scheurtje in

1 onderbroek zit al een scheurtje in, maar vervangend toegestuurd gekregen.

Ze bevallen goed op 1 ding na.

De lingerie is van Katoen en mooi zacht maar... De draad waarmee genaaid is is van kunststof of nylon of zo en dat prikt bij tijd en wijle en hier en daar. Niet prettig.

Good products, fast service

The shop sent the products immediately and I received the day after.

heerlijk zacht

Ik vind het een heerlijk product. Het is zacht. Zit zeer comfortabel en de prijs kwaliteit vind ik ook prima

Goed product

Het draagt comfortabel. Ben benieuwd of het na langere tijd en vele malen wassen nog net zo is als toen het gekocht is.

Prima produkt maar levering ging niet soepel

Zie hierboven.

Zit comfortabel

Fijne boxershorts. Prettige stof en knelt niet. Zou het fijn vinden als er ook boxers komen met wat kortere pijpjes.

Ik heb nog nooit zo'n fijn ondergoed aan gehad!

Na bestelling had ik de bestelling binnen 24 uur al binnen! Dit ondergoed is niet te vergelijken met mijn traditionele (=katoenen) ondergoed. Waw wat zit Bamboo Basics ONTZETTEND lekker! Het voelt zijdezacht, en is ontzettend ademend. Zelfs met buitentemperaturen van 30 graden broeit het totaal niet! En dan te bedenken dat de fabricage ervan vele malen beter voor het MILIEU is dan ondergoed van volledig katoen. Ik ben helemaal om en ga al mijn 'katoentjes' vervangen door Bamboo Basics!

Zitten geweldig

Fijne onderbroeken en goede service

Heel comfortabel ondergoed

Eerst gewone onderbroeken besteld , later die met hoge taille .De laatste zijn voor mij de beste hoog en zacht

Altijd goed

Geweldig draagcomfort

Prachtig materiaal en zit comfortabel!

Zit als gegoten en is gemaakt van fijn materiaal.

Zeer Goed

Alles perfect zowel bestelling als verzending top

Erg fijn ondergoed

Ik had al wat ondergoed van bamboo basic....maar nu lekker aangevuld. Ik vind het erg prettig en van goede kwaliteit. Snel in huis en dus heel prettig!!!

Snelle levering en goede kwaliteit

Fijne ademende boxers.

Ik vind de producten van bamboo basic geweldig Fijn en duurzaame materialen

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD