Yes ze zijn lang genoeg

Mooie kwaliteit stof, en draagt heerlijk licht. Maar belangrijkste is dat ze ook lang genoeg zijn en blijven.

Goed product en snelle levering

Het T-shirt ziet er goed uit. De levering is prima verzorgd.

Ok

Ok

Heerlijke stof en goed voor de gevoelige huid

Dit materiaal is echt goed en heerlijk voor mijn gevoelige huid.

Goede kwaliteit en prima service

Hele fijne kwaliteit

Klantvriendelijk

Super klantvriendelijk snelle levering en verzorgd afgeleverd. Mooi product.

Iedere dag heerlijk om te dragen.

Mooie pasvorm en uitstekend materiaal.

Goed voor elkaar

Goede boxershorts zitten goed

Fantastisch ondergoed

Zeer goede kwaliteit ondergoed, leuk ook om te zien en perfecte levering aan huis

Snelle levering van het bestelde product.goede pasvorm en prettig te dragen.

Goede ervaring ermee.

Daarom 2e bestelling

Top kwaliteit, snel geleverd!

Heel snel levering en top kwaliteit product. Heerlijk zacht stof, perfect voor de hey zomer dagen omdat je dan ook geen zweterig gevoel heb! Aanrader!

Kwalitatief goed product

Over het product alleen maar een goeie ervaring. Pasvorm is goed, voelt ook zijdezacht aan. Levering via DHL is gewoon bedroevend.

Aangenaam verast.

op tijd geleverd

redelijke bezorging

Bezorging ging eerst moet goed

Mijn adres zou onjuist zijn en het pakket werd niet bezorgd. Na actie ondernomen te hebben kreeg ik nog dezelfde avond het pakket in de brievenbus

Makkelijk bestellen, snel in huis.

Duidelijke site om bestelling te plaatsen, 1 item niet op voorraad, verwacht mailtje als het er weer is. Klantvriendelijk. Keurig verpakt de volgende dag gebracht.

Hélemaal fan!

Voorzichtig begonnen door een aanbieding via Landleven. Ondertussen reeds tweemaal bijbesteld door het draagcomfort.

Snelle levering van een goed product tegen een goede prijs

Ondergoed ziet er prima uit.

Ondergoed ziet er prima uit. Hoewel dezelfde maat en zelfde product valt de ene net wat ruimer dan de andere BH. De strakkere zit beter, de andere kan ook hoor. Mooi product al ga ik de inzet cups wel met een klein steekje vastzetten, ze blijven namelijk niet op de goede plaats zitten.

De maat was goed, en het krimpt niet

geen idee

Het voelt heerlijk!

[Bestelling #191591] (27/08/2022) T-Shirts Ruben ronde hals (2-pack) - Navy - S (#RUBEN001-8719008049585) Maat:
S
 Volgens mij is het draagcomfort fantastisch. Ik heb echter één shirt (het eerste van de twee) maar enkele uren gedragen omdat het niet comfortabel- te strak- aanvoelde. Achteraf had ik beter een maat groter kunnen bestellen. De maatprocedure heb ik uitgevoerd conform uw aanbeveling. JAMMER? m vr gr. Geert Gieling

Prima ervaring

De ervaring met Bamboo Basics is gewoon prima. De levering van het produkt is niet zo goed verlopen. Na bestelling kreeg ik bericht, dat het produkt op maandagmorgen zou worden geleverd. Omdat ik op maandagmorgen nooit thuis ben heb ik dit veranderd in maandagmiddag. Toen ik echter maandagmiddag op 12.15 uur thuis kwam, waren ze al aan de deur geweest. Ik heb het produkt toen kunnen afhalen op dinsdagavond bij een DHL-servicepunt.

Hele fijne basics

Aanrader, superfijne stof en snel netjes bezorgd

Ongelooflijk snelle afhandeling van de bestelling. Vlotter is onmogelijk. Well done

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD