Is goed

Zit goed, alleen nog naad bij pijp die ging in de lies zitten, vooral met fietsen.

lekker zacht en goede pasvorm

prima onderbroek

Je voelt m niet

Lekker zittend

Comfortabel

Comfortabele stof, goede pasvorm. Kortom, fijne boxers.

Snel besteld snel binnen!! Waa al bekend met het merk, zit heerlijk. Wel even afwachten hoe het met het elastiek gaat, dat was bij de vorige serie wat minder.

beetje slap

Valt mij toch wat tegen. Geeft geen stevigheid.

Niet alles ok

Heren shorts zijn ok. Dames shorts zijn niet conform opgegeven specificaties helaas. Retour gestuurd maar nog geen reactie gehad....

Goede produkten. Snelle levering

snelle verzending, zalige stof!

Ik ben heel blij met mijn twee bamboe bh's. Voelen aan als een tweede huid. Hiervan zou ik nog willen dragen. De verzending was heel snel. Bedankt.

Duidelijke site. Snelle levering. Prima kwaliteit

Heerlijk zacht en comfortabel

Heel lang gezocht naar een BH vervanger die niet schuurt, knelt of prikt en eindelijk gevonden! Ik heb normaal 80 B/C en een M besteld, zit fijn maar merk wel dat het na een paar keer dragen best uitrekt. Ik denk dat een S ook prima was geweest. Maar het zit zo lekker, ik draag niets anders meer.

Schitterend

Ruime keuze, leuk om te dragen, comfortabel en supersnel geleverd.

Goed en snel geleverd.

Bestellen en volgende dag in huis. 1 nadeel: enorm veel karton voor 2 topjes, kan echt veel minder. Overig zeer tevreden.

Correct geleverd keurig verpakt prettig product

Mooie kwaliteit

Mooie pasvorm, is heerlijk warm en een snelle bezorging!!

Goeie service en snelle levering

Fijne website, duidelijke informatie over de producten en snelle service. Fijne producten.

Superzacht ondergoed.

Heerlijk zacht ondergoed, goede pasvorm, ik ben erg blij met dit product. Daarnaast een super snelle levering wat ik ook erg belangrijk vind.í

Mooi ondergoed wel vindt ik het aan de dure kant 10 euro per slip

Heerlijk zacht

Onlangs de compressiesokken besteld. Ze zijn heerlijk zacht, net als de normale sokken van bamboo basics. De prijs is wel flink. Ik gebruik ze ivm een staand beroep en het zorgt ervoor dat ik veel minder vermoeide benen heb aan het einde van de dag. Eerder synthetische compressiekousen gehad, maar daarvan kreeg ik teveel last van zweetvoeten en daardoor voetschimmel. Tot nu toe met deze kousen van bamboo geen last van.

Alles volgens afspraak

Snel en goed verzonden en prima producten!

Fantastisch!

Goede kwaliteit en snel thuis bezorgd.

Gelijk goed

Ik en al heel lang op zoek naar fijn ondergoed en dit zit gewoon gelijk lekker. Makkelijk besteld snel geleverd.

Snelle levering, top

De army boxer viel in smaak, dus even een 3-pack bijbesteld. Dan heeft m'n vriendin ook wat om naar te kijken

Zit uitstekend

Zou graag willen weten hoe te wassen?

prima shirts! dragen lekker.

Goede shirts mooie pasvorm, goede V hals, mooi materiaal.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD