Snelle service, goede kwaliteit

Het ondergoed voelt prettig zacht aan en zit heel goed. Enige opmerking is dat een kleine doos verpakt was in een grote doos. Eigenlijk had de bestelling, verpakt in een stevige enveloppe met de brievenpost mee gekund. We zijn wel positief over Bamboo Basics en zullen meer gaan besteden

Bamboe basics voelt lekker aan en zit goed

Vlotte levering, alles naar wens

Seamless is toch met dikke naad in midden

Ik heb de dames biker onderbroek besteld. Seamless staat er bij. Maar hij is helemaal niet naadloos. Er zit dwars in het midden van je damesgebied een naad met een hele dikke elastiek er in. Je begrijpt dan wat er gebeurd. Een heel naar en prikkend gevoel. Wat wel heel goed is geregeld dat je je geld terug krijgt omdat je voelgarantie hebt. Dat is dus verder goed afgehandeld. Nu hopen dat het product aangepast wordt naar een dunne naad. Dan wil ik het nog wel eens proberen

Zitten perfect en zijn super zacht.

Het traject van bestelling t/m levering was heel goed

Bestellen, informatie over bestelling en aflevering was heel goed. Een probleem met een niet ingevulde kortingscode is goed opgepakt.

Zeer tevreden perfecte levering

Fijne stof.

Ik ben heel blij met wat ik besteld had. Ik ga kijken wat ik ook nog kan bestellen binnenkort.

Kwaliteit en levering naar wens.

Erg fijne onderkleding.

Klink raar maar ik ben nu ook blij met deze onderkleding. Draag al jaren Bamboe sokken. Dus het fijne gevoel had ik al.

Ok

De bestelling verliep snel en is goed aangekomen!

Positief

Goed verzorgd, eerste indruk degelijke materiaal.

Heel fijn materiaal

Het voelt fijn en het zit heel fijn ,ik ben er blij mee

Zalig

Ik ben super tevreden over het draagcomfort, het is net een tweede huid zo zacht. Mijn man had het al wat eerder en die wil nooit meer wat anders. Dus we zijn er heel blij mee.

zeer slecht

de omschrijving met foto van model (dit model is 177 cm en draagt maat S.) was ik enthousiast en heb deze, om zeker te zijn dat de hoogte iets hoger zou zijn dan afgebeeld, heb ik besteld in maat M. Jammer dat er een veel te hoge met veel te strakke elastische boord aan zit en die zo hoog komt te zitten tot aan mijn borsten . Ook de pijpjes zijn niet in verhouding (te wijd waardoor deze opkruipt en de billen er onderuit komen. Jammer beslist een grote miskoop en zonde van mijn geld.

fijne stof

Ik zou graag mijn beoordeling willen geven, mits ik ze ontvang

Na speciaal thuisgebleven te zijn kreeg ik tot 3 x toe een kaartje in de bus wegens niet thuis? Nu ben ik verplicht om zelf mijn pakket op te halen bij een DhlPunt ver uit de buurt. Mijn advies... Nem een andere bezorgservice. Mvg. Catharina.

Service is goed

Maar het product is absoluut niet naar verwachting. Is veel te krap

Prima aankoop

L.S; Allereerst verbaasd over een super snelle levering. De kwaliteit en de pasvorm zijn uitstekend. De prijs komt m.i. overeen met het geleverde product. Ga zo door! Harm Drent.

Snel geleverd en superzacht materiaal

Ik was al een tijdje op zoek naar het perfecte hemdje: die heb ik zeker gevonden! Het materiaal is heerlijk zacht en het model valt lekker lang, wat fijn is voor een lang bovenlijf. Daarbij was de levering heel snel binnen. Ik bestel gauw meer!

Ben zo blij met mijn gekochte tops. Lekker soepel materiaal en zit erg fijn

Doen wat jullie beloven, top

Mooi materiaal, goede pasvorm. Erg blij mee

Ondergoed is oke

Mijn eerste set onderbroeken was oke. De tweede sets niet mijn ding retour gestuurd. Dat waren boxershort vondt de band te hoog/breed dat zou dan gaan oprollen.

Groot assortiment dus veel keuze. Snelle levering, bestellen volgende dag in huis. Bakboord Basics draagt heerlijk.

Het zit heel comfortabel! Ik trek het nooit meer uit

Snelle levering en hele fijne producten

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD