Gewoon heel fijn ondergoed

Bestellen gaat gemakkelijk en vlotte bezorging. Het ondergoed heel fijn en van goede kwaliteit.

Top t shirt

Zit heerlijk, lengte t shirt super,

Na 1 x wassen zijn ze zo gekrompen dat ik ze niet meer pas

Sokken in de machine gewassen en daarna buiten gedroogd. Helaas zijn ze zo gekrompen dat ik ze niet meer pas

BHs waren te groot, dus nog niet gedragen.

Goede klantenservice. Wel jammer dat je moet betalen (€5,25) om je bestelling te retourneren.

Snelle levering, mooi product

Goede site, overzichtelijk . Product werd snel geleverd en de kwaliteit van de shirts lijkt erg goed.

Heel fijn... maar....

Kwaliteit -Top; Comfort - Top. Vooral de wat hogere slip en het 'wielren'-model vind ik erg fijn. Maar... ik vind het heel jammer dat 'dames-hygiëne-producten' niet zo goed blijven zitten. Misschien dat hier nog een oplossing voor gevonden kan worden???

Goede spullen. Wel jammer dat de pakjes samen in n veel te grote doos bezorgd werden, het voordeel van de brievenbusverpakking is dan weg.

Zacht en comfortabel

Door een operatie kan ik geen bh verdragen. Dit lukt wel, ik ben blij man!

Shirts zijn prima alleen heb ik gemaild met een vraag en die is na 5 dgn nog niet beantwoord dat is jammer. Verder zijn de t shirts mooi wit ruiken lekker zitten goed!

Stevige kwaliteit, maar valt groter uit dan normaal.

De onderbroeken lijken erg stevig, van goede kwaliteit, maar vallen een stuk groter uit dan allerlei andere merken. De maat die ik normaal heb, valt nu iets te groot.

Super kwaliteit

Snelle en correcte levering Super kwaliteit van de geleverde produkten.

Zeer goede elastische diabetes sokken

Goed product. Snelle levering. Blij mee.

Gradioos !!

Bestelling, levering en kwaliteit van het ondergoed in een woord, Grandioos!!

Super fijne stof

De stof is erg fijn maar over de pasvorm heb ik wel mijn vraagtekens. Ben een vrouw van 180 en ben niet super slank gebouwd....maar moet een m dragen om een klein beetje effect te.generen en broekjes vind ik erg groot

prima shirts

shirts zijn zacht en zitten geweldig.

Wat een fijne slips. Zuiver, zitten lekker, blijven mooi in de was. Geen.last meer van pijnlijke liezen die door synthetische materiaal wel zo was. Ik ben heel tevreden.

Uitstekend materiaal

Goed te onderhouden, droog ze niet in de droger maar op het wasrek en ze houden hun oorspronkelijke kwaliteit!

Zitten goed

Zitten goed, zakken bijna niet.

Zeer correct en tijdige levering. Bedankt

Eens je de juiste maten gevonden hebt, top!

Zoals de titel al zegt…was een beetje zoeken maar nu zeer tevreden. Fijn materiaal en je voelt het haast niet op je lichaam. Ook echt fijn tijdens deze zeer warme dagen. Levering ook prima in orde.

Goede supersnelle levering en service

Op zondag bestelling geplaatst, op maandag al geleverd. Super snel

Prima spullen, vlot geleverd

Ik bestelde voor het eerst T-shirts, onderbroeken en sokken. Was de volgende dag in huis. Het zit lekker, dus ik ben er vlij mee

Goede service na klacht

2 bamboo t-shirta ontvangen amar 1 naad was in de doos al kapot. Na een app contact 2 nieuwe geleverd gekregen die wel goed waren. Ook een bikershort besteld. Viel erg groot uit en de naad aan de binnenkant benen is afgewerkt met een plastic laagje, hierdoor geeft het (bij mij) veel irritatie. Na appcontact blijkt dat de volgende badge zonder de plasticnaad komt. Deze hoop ik (in een maat kleiner) uit te proberen. Het broekje was wel heerlijk koel en jeukte verder niet.

Snel en netjes bezorgd

Snel en netjes bezorgd

Heel goede kwaliteit, is zacht en draagt heel confortabel

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD