Top produkt, makkelijk bestellingsproces, snelle levering

Wat een snelle service

Snel bezorgd. Was niet noodzakelijk maar wel opvallend

Perfect!

Zacht, perfecte pasvorm, de goede maat, zeer aangenaam om dragen.

Goede producten snel geleverd

Goede boxers online besteld en de volgende dag in huis.

Snelle bezorging

Slips zitten heerlijk, maar kruipen bij de billen op.

Vlotte levering van een topproduct

Makkelijke bestelervaring en product is zoals het beschreven is. Prima kwaliteit

Zitten erg lekker

Gemakkelijk besteld,snel thuis

Goed materiaal, mijn zoon wil niks anders.bestellen gaat heel gemakkelijk en wordt ook heel snel geleverd,zonder extra kosten. 1 minpuntje:er waren veel referenties die ontbraken ,misschien vanwege het grote succes?

Comfortabele en prettige producten die zijn zoals weergegeven op de site

Makkelijk te vinden, informatie klopt, prettig product.

Prima webshop

Snelle levering en goed verpakt.

Snel geleverd, geen onnodig plastic fijne kwaliteit

M

Superfijne stof!

Erg fijne stof, zit erg comfortabel, alleen de bandjes van de de padded bh zouden wat mij betreft verstelbaar mogen zijn. Ik zou het super vinden als het assortiment wordt uitgebreid.

Helemaal perfect

Perfect shorts

Mooi product, vlot geleverd.

Levering ging prima, maar ik zou het fijn vinden als ik kan kiezen voor een brievenbus-pakketje. Gaat makkelijk voor 3 slips. Een paar dagen later is ook geen probleem. Een ophaalpunt in Enschede Noord kan ook.

prima afhandeling bestelling

helder in verwachtingen en die worden ook nagekomen

Snellelevering. Goed product

Draagt fijn

Zit fantastisch en voelt luchtig aan.

Fijn materiaal

Ondergoed is comfortabel. Bamboe is fijn materiaal.

zit heerlijk en goede kwaliteit

heb eerder een paar slips gekocht. bevielen super.nu wat meer verschillende items gekocht en bevallen ook prima.

Ik raad Bamboo Basics aan bij de mensen om me heen

Goede producten, duidelijke website en gebruiksvriendelijk doordat direct door te klikken is, vlotte levering. Fijne prijskwaliteit verhouding Gewoon goed.

Levering meerdere dagen te laat

Beloofde levering volgende dag niet gehaald, zonder dat even te melden. Moest er zelf achteraan. Uiteindelijk 3 dagen later geleverd nadat ik al op vakantie was.

Superfijn ondergoed

De onderbroekjes zitten heerlijk, lekker zacht en niet schurend. De BH's zijn wat te weinig ondersteunend maar dat komt denk ik door mijn grote cupmaat (75E). Heb hem wel gehouden voor chilldagen thuis omdat hij ook heel lekker zit.

Goed product.

Goed product, denk ik , het voelt goed aan en zit lekker. Levering was wat onduidelijk, werd last verstuurd en daarna door dpd nog eens gewijzigd.

Goed.

Opmerking, prijs van grijze t shirts op de verpakking €29,95, er is 34,95 berekend.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD