zo-zo

1/ boxershorts: geen wasvoorschriften gevonden? 2/t-shirts: "long" geleverd, terwijl ik normale lengte besteld had; ik meet maar 1,70m!

????

Klopt, ik ben een beetje klaar met al die zogenaamde beoordelingen/ tevredenheidsonderzoeken etc.

Uitermate aangename stof

Zachte en soepele stof, goede afwerking, kwalitatieve producten, en een goede verhouding prijs-kwaliteit. Perfect basisondergoed voor alle gelegenheden.

Aanrader!

Ik heb nu al meerdere keren een bestelling geplaatst omdat ik zeer tevreden ben over de producten van Bamboo Basics. Ik vind persoonlijk bamboo fijn aanvoelen en ik heb het idee dat het ook goed vocht opneemt. Ook is de levering snel en ze gebruiken een milieuvriendelijke verpakking!

goede prijs/kwaliteit verhouding

Heerlijke pasvorm

Heerlijke pasvorm zit als een tweede huid en de pijpen zijn mooi op lengte dat je geen knellingen krijgt in de lies.

Veel comfort, slijtvast

Het ondergoed zit goed en is duurzaam. Bestellen op de site is kinderlijk eenvoudig, producten worden snel verzonden

Uitzonderlijk aangenaam

Ik heb een heel fijne ervaring gehad, met zowel de producten zelf die van hoge kwaliteit zijn en aangenaam zitten. Verder waren de medewerkers erg vriendelijk in de communicatie. Ze hebben me snel en vlot geholpen met mijn vragen en omruiling naar een groter maat. Erg aan te bevelen. Top bedrijf!

Ideale onderbroeken

Ze zitten zacht, gaan lang mee, schuren niet zo. Het zijn gewoon ideale onderbroeken

Ik heb slips besteld voor mezelf en ik ben er heel tevreden over. Ze zijn heel zacht en comfortabel.

Ze zijn correct geleverd. Alles is in orde.

Goed product

Snel geleverd, 's avonds besteld volgende dag had ik de producten al binnen. Boxers zitten heerlijk, T-shirts voelen ook zacht aan en zitten ook erg lekker.

Fijne pasvorm.

Het bamboo bacics ondergoed is fijn om te dragen, heeft een goede pasvorm en zit comfortabel.

Zitten heerlijk

Zeer snelle levering

De t shirts van bamboo basics hebben een mooie kwaliteit en goede pasvorm.

geweldig

uitstekende kwaliteit zowel de boxsters als de single hemden

Niet tevreden

Ik hebben witte spaghetti tops besteld maat M. De tops zien er prima uit en de stof voelt prettig aan. Ik heb ze gepast toen ze binnenkwamen en ze pasten goed. Kaartjes verwijderd en vanmorgen een aangetrokken. Wat heel vervelend is, de tops trekken op tot in de taille, je loopt de hele dag de top naar beneden te trekken. Ik weet nu al dat ik ze niet veel zal dragen. Heel jammer. De maat moet echt goed zijn, bij 170cm en 53 kilo.

Heerlijke ademende t-shirts, prima prijs kwaliteitsverhouding

Een blijvertje deze mooie bamboe t-shirts

Perfecte service. Heerlijk ondergoed voor allergie patiënten. Je voelt niet dat je iets aan hebt

Ik was al bekend met Bamboo onderkleding en het is heerlijk om te dragen maar ik heb bij Bamboo Basics meer assortiment gevonden en heb daaruit besteld en ook mijn vrouw van de onderkleding laten ervaren en deze is ook om. Ik zal binnenkort wel weer een bestelling plaatsen want het assortiment is enorm. Ga zo door Bamboo basics.

Fijn en lekker zacht

Ik zocht naar een topje. Die heb ik bij jullie gevonden. Lekker zacht en makkelijk aantrekken. Mijn echtgenoot wilde zachte gekleurde onderhemdem (t-shirts). Ook die bij jullie gevonden. Het echtpaar is zeer tevreden!!

Netjes op tijd geleverd.

Dit was mijn eerste bestelling.

Alles prima. Supermooi materiaal, keurige verpakking, echt een cadeautje, snelle levering.

Top ervaring!

Snelle levering van heel fijne producten!

Het hoeragevoel heerlijk comfortabel

Mooi verpakt en de maat klopt conform de tabel. Fijne kwaliteit Zit en staat mooi

Prettige sokken zijn snel geleverd

Ik had 6 paar sokken besteld die snel waren geleverd. Ze zitten tot nu toe prettig. Het vreemde was dat ik 2x3 sokken had besteld en na de bestelling er achter kwam dat dezelfde sokken ook per 6 te koop zijn en ook nog goedkoper (ongeveer 0,50 euro). Het zou een hogere score waard zijn als je daar tijdens het bestelproces op wordt gewezen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD