Onderbroek model Julia past fantastisch en blijft goed zitten.

Voor mij mogen er naast de grijze, zwarte en rode nog meer kleuren bijkomen Bvb. wit of écru, midden grijs, taupe, ...

Produkt is super, aflevering laat te wensen over

Op de website staat vermeld, voor 16.00 uur besteld de volgende dag geleverd. Bij mij heeft het ruim een week geduurd voordat het afgeleverd werd. Dit nadat ik contact met Bamboo Basics heb opgenomen via de app en via de mail. Het was niet mogelijk om na een week de afleverdag te wijzigen, ofschoon dit wel mogelijk zou moeten zijn. Kortom produkt prima, aflevering ronduit pet. Dit moet jullie aandacht hebben.

Maatvoering is anders dan bij andere fabrikanten

Ik vind ze lang niet zo lekker zitten als bv Undiemeister En de pasvorm is echt anders danbij andere onderbroeken, want die heb ik gekocht.

nog niet gedragen, enkel uitgewassen op 30 graden en één slip is stuk...

eerste maal gewassen, nog niet gedragen, één slip is stuk....ik kan u een foto sturen. Ik hoop dat de andere slips dit niet voorhebben , anders ben ik niet tevreden.

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Erg tevreden over het product, zowel voor mannen als vrouwen. Ik zou het aan iedereen aanbevelen.

Slips top, BH niet comfortabel

Het materiaal van de slips en de BH voelt heel zacht en fijn op de huid. De pasvorm van de slips (Belle brief) is comfortabel is ook in een grotere maat. Het is heel fijn dat de slips seamless zijn en geen storende naadjes hebben. Over de pasvorm van de BH (Nova seamless Bra) ben ik niet tevreden. Ik heb maat xxl gekozen. De BH geeft geen steun en voelt al bij het eerste dragen uitgerekt. Verder schuiven de bandjes continu van mijn schouders.

Ze zitten heerlijk

De pasvorm is goed, ze zitten heerlijk. De webshop werkt prima, snelle levering.

Bestellen is makkelijk en levering is snel.

Zonder overdrijven: topkwaliteit!

Zeer tevreden! Wel jammer dat niet alles meer in voorraad is. Alternatief valt gelukkig mee!

snelle levering fijne producten

T shirts heren en hemdjes + hipsters dames besteld Fijne pasvorm zachte prettig aanvoelende stof.

Kwaliteit minder

Een van de slips was al kapot. Er is te dicht op de naad gestikt. Zie foto. Foto kan ik helaas niet toevoegen

Altijd top

Altijd tevreden met bamboobasics

Niks mis mee!!

Alles naar wens verlopen Mooie spullen ! Heerlijk om te dragen

Geweldige stof

Zeer goede bhs.. zijn aan t wachten tot de zwarte weer leverbaar zijn. Goede kwaliteit

Snelle bezorging Makkelijke afhandling van bestelling Al met al top

Heerlijke zachte stof!

Shorts en singlets zitten goed van pasvorm. Stof is heerlijk zacht!!

Alleen die Yara zat goed van de drie

Van de drie verschillende broeken, sas er maar een die mooi en lekker zat en dat was de yara. De rest was te slap en blijf niet op de plaats zitten

Fantastisch ondergoed en duurzaam

Fantastisch ondergoed met bewuste keuze voor het milieu

Zeer tevreden over de bamboo strings!

Zeer tevreden over de bamboo strings. Ze zitten erg fijn. Ik heb van te voren de maattabel gecheckt en die klopt. Erg blij met mijn aankoop. Ook de service van bamboobasics is top! Nadat er iets mis was met mijn geleverde bestelling, is dit snel en vriendelijk opgelost.

Slecht

Lijkt bij aantrekken goed te zitten , maar echt in gebruik kruipt het omhoog , voelt naar . Ook de bovenband krult om . Voor mij echt niet te gebruiken en dus helaas weggegooid geld ! Nooit eerder een slechte ervaring gehad met bamboe basics .

Dikke prima!

Snel geleverd en zit mooi.

Ben er blij mee

Zit prettig en voelt fijn aan De huid

Zit als gegoten.

Ze zitten als gegoten.