Verrassend zacht, zowel ondergoed als sokken!!.

Makkelijk te bestellen, snelle levering!!!

Het ademt!

Heb de short Suze nu drie besteld, wat n fijn exemplaar! Ideaal voor onder een jurk, het ademt en blijft fijn aanvoelen.

Zeer snel geleverd en mooie kwaliteit top

Het zit als gegoten goede service mooie kwaliteit

Fijn ondergoed

Zit lekker en goed materiaal

Goed product, alleen zou het fijn zijn als het hemdje geen naden zou hebben, en een iets lagere rug.

Ik vind Bamboo Basics heerlijk zitten

Ben met vakantie

De doos is nog niet uitgepakt!!!

Prima shirt

Comfortabel

Uitstekende kwaliteit

Wou het eens testen, en ben zeer verrast. Voor het eerst in jaren, dat ik de hele dag kan doen met 1 paar sokken, zonder het tussentijds te moeten vervangen. Door zweten normaliter een paar keer per dag als ik katoen draag. Ben fan nu van dit materiaal.

Uitstekend passend

Een fijne boxershort die aanvoelt als een tweede huid

Fijn materiaal en keurig bezorgd

Ik vind t fijn materiaal en het is keurig bezorgd. Helaas zijn de banden van de bh niet verstelbaar, waardoor ze te lang zijn en steeds van mijn schouders af glijden. Daar baal ik wel van, want verder zit het heerlijk. Hebben jullie daar evt een oplossing voor? Vriendelijke groet, Femke

Geweldig !!!

Ten eerste, was de zending erg praktisch. Want het zat gelukkig niet in een grote doos. En ten tweede, de kwaliteit van de slippers is erg goed. En ten derde, desondanks heb ik ze terug moeten sturen, omdat ze, voor míj́, niet goed liepen. En het terugsturen ging óok goed, vanwege de makkelijke verpakking én het kosteloos was. !!!

prima product en turbo snelle levering

mooi dun weefsel en goede pasvorm die slank uitvalt.. binnen 24 uur was de bestelling in huis. representatieve doosjes als verpakking maar ze zouden nog iets dunwandiger en dus milieuvriendelijker kunnen zijn?

Goed spul!

Zie reactie hieronder

Heb biker broekje gekocht. Bij een naad onderaan het pijpje is de naad te dik afgewerkt. Dat irriteert en jeukt enorm. Verder zit hij prima en de stof voelt heerlijk aan.

Goede verhouding prijs-kwaliteit en een hele snelle levering.

Fijne artikelen.

Heerlijk zacht

De slips zitten zo zacht dat je deze bijna niet voelt, fijn ook dat ze wat hoger op mijn lijf zitten zo lijkt mijn buik vlakker ;-)

Super produkt en snelle levering

Een artikel bleek defect, na contact via whatsapp kreeg ik meteen een vervangend artikel opgestuurd, erg fijn. Hoe de spullen me gaan bevallen kan ik nu nog niet zeggen, het materiaal voelt wel heerlijk zacht aan!

Voelt zeer goed aan en past perfect

goede service, zit heerlijk

zeer goede service, netjes verpakt en zit uitstekend.

Fijn ondergoed, draagt prima, blijft mooi

Gewoon lekker ondergoed van zacht materiaal, niet zichtbaar onder kleding. Blijft mooi, ook na veel wasbeurten.

Zoals door jullie aangegeven is de pasvorm perfect en voelt ook heel comfortabel aan.

Fijn zittende, goed maatvoerend ondergoed

Zie hiervoor

Fijn zacht ondergoed

Sluit mooi aan en draagt fijn

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD