Snel bezorgt en geweldig materiaal

Helemaal Top, als er ook broeken en Overhemden zullen worden aangeboden zal ik deze zeker ook proberen!

Goed alleen in geval van retourneren helaas niet goed

Snel en verzorgt ontvangen Waar ik minder tevreden over ben is het retourneren Heb meerdere keren geprobeert jullie te contacteren maar helaas werd er de hele tijd gezegd om het later nog eens te proberen Ik had namelijk geen retourbon om een gedeelte van mijn bestelling te retourneren Ik moest ook 10 euro betalen ipv 5euro om het terug te sturen jammer zal daardoor in de toekomst niet snel nog iets bestellen vanwege het hele gedoe met retourneren Er zat ook geen overzicht bij mijn pakket Mvg Heidi Janssens

Beha bleek meer stretch hemdje te zijn

Ik koos voor een stretch beha van Bamboo vanwege alle milieuvriendelijke en duurzame beloftes en het product zag er comfortabel uit. Het was inderdaad superzacht materiaal, maar de (cup-)maat kwam niet overeen met de maattabel (de cup zat nog zeker 5 cm onder mijn borst) en het hemdje (want dat bleek het gewoon te zijn) zat veel te ruim. De beha (ècht zo genoemd in de adv.) was dus gewoon een stretch hemdje, wat geen enkele vorm of steun gaf (ook in tegenstelling tot de foto waarop duidelijk een cupvorm te zien is. Heel teleurstellend!). Ik heb het product helaas moeten terugsturen.

Leuke website en bamboe sokken zitten lekker

De site is makkelijk in gebruik. De gekochte sokken zitten heel prettig: Gewone dikte, wandelstokken en sneaker sokken. Er zit veel rek op de sokken, waardoor ze heel lekker zitten. Ik zit met maat 37 vrijwel op het eind van de maat 35-38. Zou je meer in het begin zitten, zou je beter een maat kleiner kunnen nemen.

Zweet niet heel mooi

Fijne sokken

Ik heb sokken besteld en die zitten heerlijk met het warme weer. Plakken niet aan je voeten en zijn niet vochtig.

Prima kwaliteit

Super kwaliteit en pasvorm

Super kwaliteit en pasvorm

Service top - model niet fijn

Service is top maar Seamless Light Control Boxershorts Stella zit niet prettig. Rare korte pijpjes en wel hele hoge rand. Zit heel onhandig. jammer dat er geen pijpjes aan zitten. Dan was het een hele fijne onderbroek geweest. Hipster Iris wel fijn. Maar als je als dame op zoek bent naar een goede boxer short is dit niet de plek

Fijne kwaliteit

Het materiaal is superzacht en zit comfortabel.

goede kwaliteit, zit perfect

goede kwaliteit, zit perfect

Super snel geleverd

Besteld en de volgende dag al in huis!

Zit comfortabel

Zit comfortabel, maar heb er zelf iets aan toegevoegd!

zeer content

Ben er van verschoten dat de levering zo vlug ging. Heb besteld 's avonds en 's anderdaags 's middags al geleverd.

Mooie stof , maten ogen vreemd

Stof is lekker, XL bh ziet er klein uit. Maat L slip oogt als XL. Zit wel heel lekker dus toch gehouden.

Heerlijk zittend

Het ondergoed van Bamboo zit heerlijk en blijft ook mooi na het wassen.

Kwaliteit is goed, zit aangenaam.

Kwaliteit is goed, het past goed en voelt aangemaan.

Kwalitatief goed ondergoed en heel comfortabel!

Fijne boxers en goed betaalbaar.

Makkelijk bestellen en keurig op tijd geleverd.

Na mijn bestelling en betaling kreeg ik een mailtje met de bestelling en rekening. Hierna volgde een mailtje wanneer het bestelde artikel zou worden geleverd. Hier prima aan voldaan

Fijne stof

Snelle levering en fijn materiaal

Ik koop geen ander ondergoed meer… super fijne stof…

Goed ondergoed, zit heerlijk.

Omdat t de eerst keer was dat ik bamboe ondergoed bestelde, heb ik 3 verschillende modellen besteld. Prima service, ze zitten heerlijk, alleen de rosé slipjes zakken af als ik stukken loop. Mijn man heeft last van de naden over de billen bij lange afstanden fietsen!

Gewoon prima

16 Fokkerstraat