Makkelijk te bestellen, snelle levering, mooi product

Goede kwaliteit , zit mooi. Mooi verpakt, klimaat vriendelijk. Snelle levering

Heel fijne producten

Vlotte levering, netjes verpakt en heel fijne, zachte producten.

Makelijk bestellen en keurig verpakt bezorgd. Zeer snel in huis en goed op de hoogte gehouden. Top geregeld.

Goede website, snelle verzending

Een keer ander Artikel besteld in maat die ik altijd heb na 1 keer wassen totaal veel te groot. Had er helaas gelijk 4 besteld dus liggen in de kast. Zonde. Andere broekjes super!

Mooie, goed zittende onderbroeken.

Tweede keer deze onderbroeken besteld, zeer favoriet maar oudere paren slijten wel snel, gaten in schuurgebied benen.

Perfecte pasvorm

De boxershort valt direct goed lekker fris met dit warm weer

Fijn ondergoed

Op tijd bezorgd

Voldoet aan omschrijving,snelle levering.

Mooie kwaliteit, goede pasvorm; zal zeker weer bestellen.

Topkwaliteit en duurzaam

Fijne shirts, perfecte pasform. Sokken waren ook top. Werd nog geleverd op de fits ook. Can't be better. Prijs is vrij fors, maar hopelijk gaat het ook lang mee. Heeft het alle schijn van

Over bamboe basics heb niets te klagen.Echter mijn bestelling van 18 juli kwam kleddernat en kapotte ver pakking aan.Ik heb hier mijn beklag over gedaan.Het antwoord was: we zullen DHL er op aan spreken.Ik vind dit een nogal gemakkelijke weg om er mee weg te komen.

In een woord KLASSE !!!

Voldeed geheel aan onze verwachting.

Niet tevreden

De service was prima en snel daarom krijgen jullie 1 ster Wat ik absoluut niet begrijp is dat jullie bij een antiallergeen, zacht en duur bamboe broekje met pijpjes een binnen naad maken die - niet sterk is dat zie je zo - en een plastic strip in de naad verwerken. Dit snijdt in je benen en het irriteert de huid. Als dit perse nodig is, dan kan dat toch weggewerkt worden? Zoals de naad in de pijpjes? Ik heb er echt spijt van dat ik er 2 gekocht heb.

Zalig om te dragen

De beste boxershorts om te dragen bij warm weer. Ze verslijten wel sneller dan mijn vorige merken. Maar voor deze prijs kunnen we niet klagen. Ook snel geleverd.

Heb geen klachten. Sokken kwamen snel binnen.

Goede en juiste omschrijving bij de producten

Op proef heren- en dames ondergoed besteld. Het voldoet aan de omschrijving. Daarom een goede score. Ondergoed is heerlijk zacht om te dragen, zit perfect, blijft goed zitten. Ook na 2e wasbeurt nog steeds positief.

prima pasvorm.

De bandjes zitten niet bijna in je nek, zoals bij verschillende sport bh's. Geen oprkuipende onderrand. En heel zacht materiaal.

Prima service. Product en levering

Heel goede service en goed materiaal

Ik heb al meer boxershorts bij jullie gekocht

Voldoet aan de verwachtingen

Zit goed, stevige elastische band, zweet niet.

snelle levering bedankt daar voor

gaan ze zo snel mogelijk gebruiken

Soepel en goed geregeld

De bestelling en de bezorging gingen heel soepel. Op maandag besteld, dinsdag in huis. De producten zijn erg fijn.

Goede pasvorm, zit heel prettig met deze dagen.

Slecht

Na twee keer wassen is het stiksel al los en geknapt.

Fijn ondergoed, snelle levering.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD