Zit heerlijk maar wel ruim.

Is fijn vooral met deze warmte.

Fijne bikershort qua stof maar niet naadloos

Bikershort gekocht. Het stofje is fijn en het model zit lekker. Helaas is het niet naadloos, wat wel in de omschrijving stond. Er zit aan de binnenkant bij de benen een behoorlijk grove, stugge, naad die bij mij flink irriteert. Ik gebruik zulke broekjes juist om irritatie tegen te gaan.

Zit heelijk, ventileert goed én veel beter voor 't milieu

Ik heb een setje sokken en T-shirt besteld als proef, want ik wil graag minder milieu belastende kleding, maar was sceptisch. Ik had 't idee dat door de bamboo de stof hard was en dat 't niet zo goed zou ventileren als katoen. Ook was ik bang dat ik stinksokken zou krijgen zoals ik altijd krijg als ik geen katoenen sokken draag. Maar 't tegenovergestelde bleek waar. Het zit heerlijk zacht, heb geen zweetplekken, zelfs bij licht sportieve inspanning. En totaal geen zweet/stinksokken. Heb nu gelijk een hele serie sokken, shirts en boxers besteld.

Fijn product, zacht.

Eenvoudig kunnen bestellen. Snel in huis. Daarnaast is, nog veel belangrijker, de duurzaamheidsclaim goed om bewust van te zijn.

Prima boxer voor niet teveel geld.

Alles ging goed, van bestelling tot levering. Ik ben wel benieuwd naar de kwaliteit op termijn.

Luchtig en groot comfort

De broekjes draag ik binnenste buiten omdat de naden schuren tegen de binnenkant van de bovenbenen!

Zit lekker

Heerlijk zacht materiaal en snel geleverd!

Website is makkelijk in gebruik en de productbeschrijving is treffend. De volgende dag werd mijn bestelling (keurig verpakt) geleverd.

Great experience

Great material, great quality, great service

Comfortabel

Fijn, comfortabel zittend ondergoed. Goede kwaliteit, snelle levering.

voelt heerlijk zacht

Sokken voelen heerlijk zacht aan. Wel iets aan de grote kant. Heb maat 41. Maten gaan tot 40 en vanaf maat 41. Mag wat mij betreft een maat tussen zitten. BH draagt heerlijk zacht, maar helaas zakt schouderbandje wel af en toe af.

??????

Lang op de bestelling moeten wachten! Misschien niet jullie fout maar heb zelfs geen track en trace ontvangen. Onverwacht komt dan na 5 dagen het pakje zonder voorafgaande melding. Niet Ok dus!!

gewoon goed

eenvoudig om bestelling te plaatsen via de website - en bezorging verlopen zoals beloofd - na mijn vorige bestelling opnieuw een goede ervaring

Draagt heerlijk

Fijne pasvorm

Heerlijk om te dragen en een eerlijk product!!!

Heerlijk om te dragen en een eerlijk product!!!

mmmm

Ik was in eerste instantie blij maar tijdens het dragen van de slip merkte ik dat het steeds omkrult en dat voelt heel vervelend. En de verpakking was al weggegooid dus terugsturen kan niet.

Prima.

Op tijd bezorgd. Pasvorm uitstekend.

Prima geregeld

We gaan het ervaren om te dragen. Dus weet eigenlijk nog niet zoveel

Een hele goede service, snel geleverd en het ondergoed zit heerlijk. Geen last van naden en zo. Lekker zacht. Alleen vind ik het jammer dat er zoveel karton omheen zit

Geweldig product en service

Zit fantastisch en lekker.

Wat een heerlijk draag comfort, als je dit een keer gevoeld hebt dan wil je nooit meer wat anders. Het is net een tweede huid, zo noem ik dit gevoel. Ga zeker nog wat meer bestellen, want die gewone draag ik niet meer.

Zitten prettig.

Slips zitten prettig en zijn stevig.

Dikke prima

goed verzorgd correct verpakt geen problemen.

Prachtige producten

Nadat ik een paar weken geleden voor het eerst Bamboo Basics sokken had gekocht, had ik behoefte aan meer Bamboo Basics! Naast nog meer sokken heb ik nu ook ondergoed besteld. Het voelt allemaal heerlijk zacht aan en draagt fijn. Echt een aanrader dus!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD