Pr ima

Besteld en de volgende dag in huis!

Voelt een beetje dubbel

Het orderproces ging goed en de producten voelen ook goed aan. Wat het alleen dubbel maakt was: een dag later van bestellen was er een actie met een flinke korting en dat voelt dan echt dubbel.

matig

Seamless Biker Short Suze: de naad is zeer irriterend en doet zelfs pijn aan de billen.

Heerlijk om te dragen

Mijn man en ik vinden het alvast na 1 dag al heerlijk om te dragen. De levering was ook sneller dan verwacht in deze vakantieperiode.

Prettig en mooi

Fijn zacht materiaal, goede pasvorm, mooi model

Gewoon goed

Geleverd wat ik besteld heb!

Alles is verlopen zoals het gaat als je géén aanmerkingen hebt, perfect.

Bestelling geplaatst en betaald. Meteen een mailtje ontvangen met de bevestiging, en daarna op de hoogte gehouden van de verzending en deze is ook daadwerkelijk bezorgd binnen het aangegeven kader.

Mindere kwaliteit als verwacht

Enige weken geleden de bamboo onderbroeken besteld. Helaas beginnen deze al te rafelen aan de elastische band.

Comfortabel

Meerdere merken gedragen, maar Bamboe is toch het meest comfortabel.

Het is zo lekker zacht!

Super zacht materiaal, beter voor de planeet en geen schadelijke stoffen aan je lijf. Wat wil een mens nog meer!

Geweldig ondergoed!

Voor het eerst bamboe ondergoed gekocht en ik moet zeggen: héérlijk draagcomfort en het gaat niet na enkele uren al "lubberen", zoals bij veel andere onderbroeken. Ik heb nog geen lange ervaring, maar het voelt prima.

Zit en draagt lekker

Zit comfortabel en voelt goed

De stofkwaliteit is prima, de oasmaat voor dames vind ik minder, met name de kruisnaad I. De slips

De stofkwaliteit is prima, de oasmaat voor dames slips is minder, met name de kruisnaad kan veel comfortabeler

Juiste fit en goed kwaliteit

Juiste fit en goede kwaliteit

Heerlijk zacht

De slips zijn geweldig. Die voel je niet zitten. De bh zit fijn alleen jammer dat ik de bandjes niet kan stellen.

Na ruim een week nog steeds niets ontvangen

Al meer dan een week wordt de bezorging elke dag een dag uitgesteld. Zit nu al 8 dagen te wachten, bleef voor niets thuis op bezorger wachten die niet kwam…. Heel vervelend dit!

Beste boxershort

Zitten erg lekker en makelijk te bestellen. Groot voordeel, geen polyester(-:

Snel geleverd, goed verpakt.

Echt fijn om te dragen, zit heerlijk en vooral de sokjes zitten heerlijk comfortabel en verschuiven niet. Blij met alles.

Heerlijk spul

Mooie bamboo kleding. Goede kwaliteit. Niet alle items zijn qua pasvorm voor mij goed maar daar neem ik nog contact over op.

Nog niet helemaal overtuigd

Comfortabel zijn de tops, maar de sokjes ben ik tochnog kwijt onder mijn voet....

Materiaal voelt heerlijk aan

Sokken vind ik wat te ruim. Ik heb maat 37, er is maar 1 maat voor 35-40. Voelen wel heerlijk aan.

Valt tegen.

Inlegkruisjes etc. blijven niet op hun plaats zitten. Na 1 keer wassen rafels aan de onderkant.

Goed materiaal

Maak altijd gebruik van dit ondergoed. Zit lekker

Prettig dragende onderkleding !

Ik zal binnenkort een extra bestelling doen m.b.t. lekker zittende shorts. De 2 t-shirts, xxl, gaan retour daar deze maat voor mij te groot is. Ik zal 4 t- shirts in de maat XL bestellen. Tevens nog 4 shorts , doch moet de kleur nog uitzoeken. Met vriendelijke groet, Egbert M. Broesder.

Mooi en fijn pm te dragen

Het materiaal is mooi. Het draagt fijn. Goed gevoel dat het voor de planeet verantwoord is!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD