Goede kwaliteit

Super tevreden

Zachte stof, maattabel klopte, draagt comfortabel.

Heerlijke stof

Maat iedere x te groot en lastig om terug te sturen

Bamboo basic

Ben tevreden van de artikelen die gekocht zijn en bamboo bevatten

Snelle verzending en mooi product

Bamboe draagt heerlijk. Binnenkort ligt er meer van in mijn kast!

De stof is dikker en minder glad dan ik had verwacht

Ik heb korte broekjes besteld voor onder een jurk, om het schuren van mijn benen tegen te gaan. De stof is echter dikker en minder glad dan ik had verwacht, dus het draagcomfort valt me een beetje tegen.

Draagt plezierig,

In eerste instantie vond ik het wel warm dragen

MAteriaal prima,maar kunt U een korting met dezelfde lettergrootte vermelden.

Zoals reeds vermeld,u haalt de klant over om te bestellen met korting Maar u vermeld in de kleine lettertjes de voorwaarde. Dat ziet een klant zoals ik over het hoofd. Kan dit in de toekomst duidelijker worden weergegeven. Klant voelt zich bedonderd!

Snelle levering + goede kwaliteit

Snelle levering! Ondergoed en sokken zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een goed draagcomfort. Heel tevreden.

Zit heerlijk!

Heel fijn en zacht ondergoed.

Voelt aan als goed kwaliteit

Helemaal top snelle verzending mooie spullen

Had mijn korting vergeten in te toetsen ff een mailtje en het werd gelijk geregeld . Kan niet anders zeggen super bedrijf.

mooie zachte sokken van hoge kwaliteit

Sinds ik sokken van Bamboo Basics gebruik wil ik geen andere meer.

super

super sokken ze zijn zeer zacht en niet warm aan de voeten

Beter dan normaal katoen.

Een aanrader voor hoge temperaturen.

Alles in orde

Snelle verzending van bestelde producten, netjes verpakt, en goede kwaliteit!

Super comfortabel en duurzaam

Jammer dat het niet door brievenbus kwam maar verder heerlijk mijn jaarlijkse voorraad ondergoed aangevuld. Eerste slijtage te zien bij mijn sokken die ik wekelijks al drie jaar draag. Lekker duurzaam dus...

Het duurt te lang...

Na mijn bestelling aan de hand van de maat tabel bleek deze toch wat ruim te vallen. Dus wilde ik ruilen. Snelle reactie daarop en ik mocht gratis retourneren. Als dat retour pakketje ontvangen zou zijn, zou ik de juiste maat krijgen. Dat duurt nu echter al een week en dat is dus 'te lang'. Gezien de prijzen voor het product, verwacht ik navenante service...

Erg tevreden over de producten

Fijne stof, goede kwaliteit en prettig om te dragen. Correcte levering.

Prima, goed verpakt en optijd gelevetdprima. Had al eerder besteld

Ik ben héél tevreden!

De betaling ging vlot, de levering was snel en het product geweldig. Ik raad iedereen aan om bamboo ondergoed te kopen.

Fijne sokken

De sokken zitten heerlijk. Veel beter dan katoenen sokken bij heel warm weer. Ze plakken niet.

Duidelijke website en snelle levering

Eenvoudige en duidelijke website waar je makkelijk vindt wat je zoekt. De levering was in orde. De producten waren niet of uiterst minimaal in plastic verpakt. Eventueel nog streven naar minder verpakkingskarton.

Snelle levering zoals vermeld.prima!!

Goede producten, fijne service

Begonnen met ondergoed. Dat beviel goed, dus ook de singlets/ tops/ shirts geprobeerd. Recent ook de bh's geprobeerd en ook die bevallen goed. De producten zijn kwalitatief goed en zitten lekker. Bij de bh's was het even zoeken naar het juiste type en de juiste maat, maar het retourneren is vooralsnog goed geregeld. Contact met de klantenservice verloopt ook prima als er iets is

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD