Verkeerde bestelling geleverd en geen reactie

Op meerdere manieren contact op proberen te nemen maar geen reactie of oplossing

Zit heerlijk comfortabel

Zit perfect, heerlijk comfortabel, geeft voldoende steun.

Snel, mooi materiaal, service minder

Mogelijkheden van retourzenden omslachtig en niet klantvriendelijk

Heerlijk zacht ondergoed, keurig vergat en snel geleverd.

Prima hoor

Gewoon prima hoor

Zeer goed.

Alles is perfect gegaan. Ben zeer tevreden.

Snelle levering van een fijn product

Snel geleverd. Fijne zachte stof met een mooie kleur (blauw). T-shirt is vrij lang voor een L, maar perfecte maat bij de schouders.

Top boxers

Fijne boxers

Een vd broekjes na 1x dragen kapot

Bezorging uitstekend, maar een van de inderbroekjes was al na 1x dragen kapot.

GEWELDIG!!!!!!!!!

Ben echt onwijs blij met mijn Bamboo Basics sokken. Ze zitten echt heerlijk!!! En zelfs met deze hitte, geen zweetvoeten meer. Wat een uitkomst! Ik wil nóóit meer anders. Ik ben kortom nu ook een Bamboo Basics fan, haha!

Uitstekend produkt, zit lekker soepel.

Heerlijk ondergoed

Ik ben de tel kwijt hoe vaak ik al iets heb besteld bij Bamboo Basics, maar die spullen zitten en voelen ook altijd zo lekker! Ik ben er in ieder geval heel tevreden mee.

Geweldig!

Fijne zachte materialen. Goede pasvorm. Maat klopt.

Vlotte afhandeling

Het product is ook echt wat ze zeggen, zacht, comfortabel en zit lekker. Goede keus geweest

Gewoon goed

Heerlijk ondergoed, goede service, wat wil een mensnog meer

Wat een goed product en betrouwbare levering.

meerdere besteld top

top heren boxershort blijven in model ook na aantal was beurten ten zeerste aan te bevelen

good quality good price.

The Beau socks are great. Reasonably priced. Durable, comfortable, and my feet don't sweat even in the Summer.

Heel aangenaam stof

Ze zitten goed en ze hebben een heel aangenaam model. Maat is perfect. Wel jammer dat ze best niet in de droogkast mogen…

Mijn ervaringen zijn positief. De kleding zit comfortabel en een snelle levering.

De producten zijn 5* waard.

De bezorging ging tot nu toe goed. Mijn laatste bestelling kwam met DHL en zoals gewoonlijk bellen ze niet aan!!! En brengen het direct door naar een depot. Dit doet mij zeer twijfelen aan verdere aankopen via de site. Jammer maar pakketten raken zoek, maanden wachten op DHL om te horen dat het retour is gezonden, geld kwijt en zelfs geen excuses. Niet aan uw organisatie te wijten, maar DHL is geen visite verleng kaartje voor uw bedrijf. Groet Thea Roks

Prima zit goed

Goede pasvorm

Ik twijfelde een beetje over de maten maar het past erg goed! Fijne stof en zit erg lekker. Snelle bezorging ook.

Heerlijk zachte onderbroeken snel geleverd

Wat een heerlijk zacht materiaal is bamboe! Ik heb snel last van naadjes en ruwe stoffen, maar met deze onderbroeken heb ik nergens last van.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD