Levert goed produkt

Het ondergoed draagt zeer plezierig

Voelgarantie perfect uitgevoerd

ik vond de stof van het product niet prettig aanvoelen. ik heb dit aangegeven en nog dezelfde dag is dit afgehandeld door een medewerker en enige dagen later heb ik mijn geld al terug ontvangen. perfecte snelle afhandeling. helaas voor mij geen perfect product.

Perfect materiaal en ben er heel blij mee

Top product en mooi verpakt

Het is echt niet nodig maar de verpakking geeft je het idee dat je er toe doet. Al jaren draag ik Bamboo Basics, ik wil niet anders. Het is zwaarder dan katoen maar draagt echt super fijn. Het is zacht en neemt goed vocht op, geen last van zweet of geurtjes.

Super tevreden

Ik probeer al jaren verschillende merken ondergoed, maar tot nu toe is dit toch de beste fijnzitter, top pasvorm. Ik hoef niet meer verder te zoeken.

Snel en netjes geleverd

In een woord uitstekend

Niets op aan te merken

Zeer fijn, prettig op de huid

Fijne tops, prettig te dragen. Goed gevoel op de huid

Prima kwaliteit en zit lekker

De website is overzichtelijk en dd producten zijn van goede kwaliteit.

Mooie slips, bezorging door brievenbus

Mooie kwaliteit, prima bezorging, niet mijn model.

uitstekend

snelle bezorging, mooi materiaal. Helaas vielen de bh's wat tegen. Goede retourservice.

Betaling

Hoe kan ik mijn bestelling betalen ?

Draagt fijn, zit goed

Fijne slips. Zitten lekker. Ik ben benieuwd of ze mooi blijven na vaak wassen

Comfortable basics

I liked the underwear and socks that I ordered. Both items fit well and are very comfortable and soft. Especially appreciate the soft elastic on the panties. I would prefer a bit wider crotch on the panties, but otherwise they are fine :) My regular size (M) fit me perfectly. It would be nice to make the packaging fully recyclable (100% made of paper). The box for the underwear had some stickers on it that are not recyclable I believe.

Heerlijke pasvorm

Alles keurig netjes voldoet aan mijn verwachting.

alles top

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering van het product. Betroffen trunks, maat was ook prima te bepalen mbv maattabel.

Ademend, mooi en zit lekker!

Een fijne sport bh van natuurlijke materialen. Het is zacht en het ademt. Het is dun, dus best wel transparant. Hou daar rekening mee.

De shirt vallen goed en zitten heerlijk. Snelle levering.

De shirt vallen goed en zitten heerlijk. Snelle levering.

Snelle bezorging maar verkeerde maat geleverd

Ik heb normale T Shirts besteld maar kreeg extra lange shirts. Ik vind het prima dat ik ze moet terugsturen maar vreemd dat ik dan de verzendkosten moet betalen. Ik heb deze klacht bij de klantenservice neergelegd maar geen reactie gekregen. Producten zijn verder prima

Prima draagcomfort, nu afwachten hoe lang

geen

Geheel nieuw gevoel

Nooit kunnen vermoeden dat bamboe zo anders is.

Prima service!

Alles snel geleverd en het zit geweldig. Heerlijk met dit warme weer. Ga snel een andere kleur erbij bestellen.

Goede pasvorm, heerlijk zacht materiaal, draagt zeer prettig.

Kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Snelle levering, goede pasvorm en maatvoering en een prima kwaliteit.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD