niet op tijd geleverd

Bij mijn bestelling zou deze de volgende dag worden geleverd aan huis. dit is niet gebeurd en heb ik persoonlijk contact moeten opnemen met jullie, en wachten tot wanneer ik bericht kreeg van eventuele levering. dat later gebeurde, maar niet tof is als klant in het ongewisse te laten. Gelieve uw leveringen op te volgen. jozef Michiels

Maatvoering klopt niet

Ik heb altijd maat M en de hemdjes vallen echt te klein uit. Daarom heb ik mijn zending retour moeten sturen en daar kosten voor betaald.

Voor mijn zoon bestelde ik 'avonds online en de dag erna gad hij ze al! Mijn man had ze al, nu lopen thuis twee mannen meer dan tevreden rond in bamboo ondergoed.

Goed.

Maat xl bij Bamboo is anders dan xl bij Hema.Volgende keer xxl nemen.

Snel besteld, snel betaald, snel de goede artikelen ontangen

Zeer positief: 24-uurs service!

super, fijne pas maat en materiaal

Fijn ondergoed, goede pas maat en de stof draagt fijn om je huid. Ze gaan lang mee en zijn slijtvast

mijn eerste kennismaking is positief

goede pasvorm en bevalt goed , ik ben gewend aan de Bamigo short , maar is enorm tegen gevallen qua prijs en kwaliteit. De eerste indruk is prima zeker in vergelijk met mijn vorige aankopen .

goede vlotte afhandeling

goede vlotte afhandeling, prettig materiaal om te dragen. Geen speciaal wasvoorschrift nodig?

Supersnelle levering van de bestelde bamboe producten in milieuvriendelijke verpakking.

Bamboo Basics slips voelen heerlijk zacht en ademend. De BB footies blijven goed op hun plek en zakken niet af, in tegenstelling tot andere merken. Zeker een aanrader!

prima spul

Fijn product

Bestelling correct afgehandeld

Snelle levering tegen een zeer goede prijs

Geweldige shirts!!

Heerlijke, zachte shirts, die lekker zitten! Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Heerlijk zacht.

Het voelt als een tweede huid

Snelle bezorging en comfortabele onderbroeken.

De onderbroeken en sokken zitten erg goed en comfortabel. Ik hoop dat ze lang goed blijven.

Gewoon heerlijke broeken met een goede pasvorm

Prima kwaliteit, goede pasvorm.

Prima kwaliteit, goede pasvorm. Snelle levering

Prima keuze geweest

Het materiaal is heel fijn. Het voelt goed.

Bestelling de volgende dag in huis. Zit super, zacht en comfortabel.

Snel geleverd en voldoet aan verwachting

Net brievenbus pakketje (heb wel grote box buiten hangen) maar snel geleverd goed verpakt en mooi en goed product

Comfortabel

Comfortabel, zacht, goede pasvorm

Goede service .

?

Zeer tevreden over de kwaliteit!

prachtige onderbroeken zitten goed heerlijk confortabel

Heerlijk en comfortabel voor herhaling vatbaar !!

Lang geleden dat ondergoed zo ontzettend fijn en comfortabel zit ga gauw weer bijbestellen !

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD