Stof voelt fijn, pasvorm kan beter
De stof voelt fijn, zacht, de naden (van slip Belle) nauwelijks voelbaar (met een zenuwletsel is ondergoed vinden waarvan de naden geen pijn geven, en die toch ademend is, een uitdaging; Bamboo Basic is hierbij een succes!)
(Hipster Sophie heeft extra naden t.h.v. het kruisje, ook fijne naden, maar voelbaarder)
Helaas blijft een inlegkruisje of maandverband niet goed op z´n plek.
Het kruisje bij het slip-model Belle is door de structuur iets dikker en comfortabeler dan het dunnere van het hipster-model Sophie, daar heb ik sneller het gevoel bij van slipje te willen wisselen.
Het kruisje van de slip Belle is ook perfect van vorm en in verhouding tot het slipje, het kruisje van de hipster Sophie is echt te smal, het zit daardoor niet zo goed, kruipt tussen je billen, en is ook niet geschikt om te dragen bij vb. de kinesist omdat niet alles bedekt is; heel jammer.
De slip Belle komt hoger dan de hipster Sophie vooraan voelt het beide goed, gewoon anders, achteraan zakt de hipster Sophie iets te laag naar verhouding.
Ik zit van maat net op de wip: de grootste van M en de kleinste van L. Ik koos L voor comfort. Slip Belle zit heerlijk, kan ik hoger of iets lager op m´n buik dragen, en tekent niet af onder kleding. Maat M had ook gekund, denk ik, ga get eens proberen.
Hipster Sophie tekent ook niet af, daar is L wel de beste maat, gezien het erg smaller kruisje en de lagere taille.
Blij dus met deze Bamboo Basics Belles,
wanneer de pasvorm en de structuur van het kruisje van de hipsters wordt aangepast helemaal, want dat is mijn favoriete ondergoed.