Erg fijn ondergoed!

Na lang zoeken naar echt fijn ondergoed, heb ik eindelijk iets gevonden wat echt goed zit. Daarbij werd het snel geleverd.Super!

Prima kwaliteit, goede modellen, snelle leveringen

Bamboo voldoet aan mijn wenswen

Keurig

Uitstekende klachtenafhandeling, snelle levering

Heerlijke sokken

Na lang zoeken eindelijk sokken gevonden die zacht aanvoelen en mijn voeten koel houden.

voelt goed aan maar droogt traag

Ik heb ze aangekocht omdat ik een zweter ben en last heb van uitslag de het Bamboo ondergoed voelt goed aan en absorbeert goed maar droogt traag , bij aankoop zaten ze perfect maar in de eerste wasbeurt zijn ze nogal wat gekrompen waardoor je best een maatje groter koopt .

Prima maar niet bijzonder

Als ik de boxer vergelijk met een gemiddelde andere boxer vind ik het niet heel veel anders zitten. Vind wel het elastiek wat strakker dan een gemiddeld ander merk.

Goede service en kwaliteit

Zeer tevreden. Fijn draagcomfort. Had het eerder moeten doen.

Past goed, zit lekker, voelt goed aan. Ik denk dat dit mijn merk word. Dank jullie wel.

Goed passend, confortabel ondergoed

Nog afwachten hoe de pasvorm en comfort is na een aantal wasbeurten

Zit heerlijk en voelt zijdezacht aan

Draagcomfort is erg goed. Voelt fijn aan.

mijn bestelde pakket is NIET bezorgd

Ik heb tot vandaag (2 juni 2022) geen pakket ontvangen. Ook bij de buren is niets bezorgd. Er is wel op 28 mei jl. E 44,90 voor het bestelde pakket afgeschreven van mijn rekening, t.w. NL09 INGB 0005 4197 33. Misschien kunt u achterhalen waar het pakket is gebleven of het door mij betaalde bedrag terugstorten.

Prima boxershorts, kan ik iedereen aanraden.

Voldoet prima

Lekker zittend, blijft in vorm. Voelt lekker aan.

Zit erg strak

Bestelde dezelfde maat als van andere merken maar zitten erg strak, even afwachten of het na wassen de fit iets anders is

Wacht nog steeds op bestelling

Pakket zou in brievenbus geleverd zijn, maar nooit ontvangen

Mooie kwaliteit bamboe artikelen, sokken, t-shirts en sokken. Ruilen was geen probleem. Alles prima geregeld.

Aanbeveling waar gemaakt.

De reclame over bamboe onderkleding kloppen helemaal. Het heeft een heerlijk draagcomfort en goede pasvorm. Ik kan het iedereen aanbevelen .

teleurstellend

mijn pakket zou bezorgd worden door DHL en ik kreeg een mail dat het pakketje bezorgd was van Bamboo Basics en van DHL. Alleen ik had niks ontvangen en geen mail of bericht gekregen waar het pakket was. Volgende morgen drie keer geprobeerd jullie klantenservice te bellen maar er werd niet opgenomen. Toen een mail gestuurd, geen reactie! Gelukkig kwam mijn buurman met het pakket, was bij hem bezorgd maar is natuurlijk slecht dat DHL mij dat niet laat weten. Kortom, dit was mijn eerste bestelling en of ik nog een keer bestel?? De produkten zijn prima, dat zeer zeker

Supersnelle bezorging - mooie kwaliteit

2 BH's besteld. De bestelling was snel en soepel. Maattabel ook goed. Ik heb wel een opmerking over de verpakking. Het werd in best een grote doos verstuurd, omdat per BH 1 doosje werd gebruikt en die 2 doosjes weer in een grotere doos zijn gestopt. Volgens mij hadden er makkelijk 2 BH's in 1 zo'n klein doosje gekund, of zelfs in een (stevige) envelop in plaats van een doos. Dan zou het ook gewoon door de brievenbus kunnen in plaats van met een koerier gebracht. Ik begrijp wel dat het er mooier uitziet in zo'n doosje, maar uiteindelijk doe je die doosjes meteen weg. Dus misschien de klant een keuze geven voor cadeauverpakking?

broekje goed maar brede elastische band te strak

Het broekje zit prettig en gemakkelijk bij het aantrekken. De elastische heupband zit bij mij (60 kg) al te strak. Bemoeilijkt daardoor het aantrekken in de laatste fase. Een wat minder elastische heupband zou bij de wat zwaardere personen zeker aan te bevelen zijn.

Moet nog uitproberen, ziet er goed uit

Nog uitproberen

Fijn zacht materiaal.

Het draagt prettig, je voelt het bijna niet zitten. De maat valt wel wat ruim uit maar het slabbertje niet.

1ste indruk is prima passende short

Pas 1 dag in huis en dus nog maar 1x aangehad maar zit prima, als dit zo blijft na elke keer wassen dan ben ik tevreden. Wel aan de dure kant.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD